|
|

|
|
Volkswagen Caddy araç sahipleri için yaygın bir sorun olan yol bilgisayarı ekranının güneşte kaybolması, sürüş deneyimini önemli ölçüde engelleyebilir. Bu sorunla karşılaştığında, kullanıcılar çeşitli çözümler arayışına girerler.
Ekran Silikliği Sorunu
2005 yılından itibaren üretilen Caddy modellerinde görülen yol bilgisayarı ekranı silikliği, güneş ışığı altında ekrandaki yazıların ve bilgilerin okunmasını zorlaştırır. Kullanıcılar, "caddy yol bilgisayarı ekranı silik" veya "caddy ekran silik" gibi aramalar yaparak bu soruna çözüm bulmaya çalışırlar.
Ekran Fiyatı ve Tamiri
Ekran silikliği sorunu yaşayan kullanıcılar, "2005 caddy yol bilgisayarı ekranı fiyatı" veya "Volkswagen caddy yol bilgisayarı ekranı" gibi aramalarla yedek ekranın fiyatını ve nereden temin edilebileceğini araştırırlar. Ekranın tamiri için yetkili servisler veya özel tamircilerden destek almaları gerekebilir.
Yol Bilgisayarı Ekran Çözümü
Yol bilgisayarı ekranı silikliği sorununun çözümü, sorunun kaynağına bağlıdır. Bazı durumlarda ekranın temizlenmesi veya kalibre edilmesi yeterli olabilirken, diğer durumlarda ekranın tamamen değiştirilmesi gerekebilir. "Yol bilgisayarı yazıları silik ekran çözümü" veya "silik ekran tamiri" aramaları, bu konuda öneriler sunar.
Bu sorunla karşılaştığında, kullanıcıların öncelikle sorunun kaynağını belirlemeleri ve ardından uygun çözüme başvurmaları önerilir. Yetkili servisler veya güvenilir tamircilerden profesyonel destek almak, sorunun kalıcı olarak çözülmesini sağlayacaktır.
|
|
|
|
|
AMD Ryzen 9 3900X || ASUS Prime X570 Pro || Gskill Trident Z Neo 32 GB DDR4 3600 Mhz || Sapphire Radeon RX 6700 || Samsung 1TB 860 EVO || Corsair H100i Platinum RGB || Corsair Graphite 760T || ASUS ROG Thor 1200w |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
AMD Ryzen 9 3900X || ASUS Prime X570 Pro || Gskill Trident Z Neo 32 GB DDR4 3600 Mhz || Sapphire Radeon RX 6700 || Samsung 1TB 860 EVO || Corsair H100i Platinum RGB || Corsair Graphite 760T || ASUS ROG Thor 1200w |
|
| _____________________________ |
|
|
|
bende de 2007 var ,aynı sorun ,,yurtdışından çıkma gösterge aldım ,taktım araçta abs, immo,stop,kızdırma, ve birçok arıza ışığı yandı ve araç çalışmadı,, eskisini taktım ancak abs ile direksiyon yine sönmedi bilgisayarda düzelttirdim,direksiyon ''kodlama silinmiş''diye ikaz verdi,,ayrıca aracın kilometresi saatin kendi kilometresi ,,benim araç 266 binde saat 220 bini gösterdi,,şimdi bunu nasılçözerim onu araştırıyorum ,, gösterge panelini değiştirecek olanlar bu konuyu dikkatli araştırmadan işin içine girmesin slm |
|
göstergeyi tamir ettir..çıkma takarsan araba sapıtıyor ve çalışmıyor,, ayrıca immo arızası veriyor |
|
Sadece ortadaki dijital ekran değiştiriliyor. Gereksiz işlerle uğraşmayın. |
|
gösterge de 2 plaket var,üstteki bizim gördüğümüz ışık ve ibreleri gösteriyor, altta da beynin olduğu plaket,sadece üstteki plaket komple değişse sıkıntı çıkar mı,,zira aydınlatmalar LED soketli değil,onlar da sönükleşiyor ,,komple plaket değiştirip bir deneyeceğim herkeze selamlar |
|
DENEDİM...Sadece üst plaketi ibrelerle beraber değiştirdim ,Hiç bir sıkıntı yok..kodlamaya 3-5 bin tutar dedi beyinci ..elimdeki parçayla hallettim, ayrıca GOLF 5 in de plaketi elimde var isteyen gegov7214@hotmail.den ulaşsın |
|