Şimdi Ara

Acil yardım, BF3 açılmıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • You were disconnected from ea online(1)

Bu hatayı hep alıyorum Artık canımı sıkmaya başladı gerçekten. Ayrıca fazla reconnect yapınca bu hatayı alıyorum;

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'TYRTlive' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

Kafayı yemek üzereyim

• Tebrikler ban yemişsiniz . Aynı hatayı alan arkadaşlar vardı araştır bakalım çözersin belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Tebrikler ban yemişsiniz . Aynı hatayı alan arkadaşlar vardı araştır bakalım çözersin belki

Hocam anlam veremediğim kısım orası PB beni neden kicklesin? Biraz araştırdım ama çalışan bir çözüm bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Tebrikler ban yemişsiniz . Aynı hatayı alan arkadaşlar vardı araştır bakalım çözersin belki

Hocam anlam veremediğim kısım orası PB beni neden kicklesin? Biraz araştırdım ama çalışan bir çözüm bulamadım.

Forumda aynısını yaşayanlar var . Hala çözüm bulamadılar . Muhtemelen bir server admini taradından banlandın .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Forumda aynısını yaşayanlar var . Hala çözüm bulamadılar . Muhtemelen bir server admini taradından banlandın .

Hmm anladım hocam PC'ye geçince başka serverde deneyim.

• Ban yemediniz ! Punkbusteri tekrar kurun. PC reset ve tekrark oyuna bağlanın. Sorun geçicidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.