Bildirim
acil yardım beyler nasıl para yapabilirim 68 level
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şeytan kulesine gir. Ordan bayabi para düşücektir. Kat çıkmayı unutma uzun süredir oynamıyorum bi katta metinlerden Ruh taşı düşüyor oraya kadar gel metinleri kes sonra in baştan yap. Çok rahat para kasarsın -
Adamlara itemini kopyalıcam yere at de alıp kaç sonra onları satıp iyi para yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala onu yiyen varmı ya..
-
Eline çok iyi bi dolunay bul bi tane de kötü git elinde kdp olan yada para edecek bi güzel İtem ama senin iyi olan dolunaydan fiyat olarak düşük olsun ki kolay ca takas etmeye ikna olsun sonra işte takas edelim mi de büyük ihtimal kabul edecek sonra ticarette iyi olan dolunay yerine kötü doluyanı koy eğer karşındaki dikkatsiz se güzel itemin olacak git sat parayı yap
Edit: ben böyle soyulmuştum
quote:
Orijinalden alıntı: omrahraz
Eline çok iyi bi dolunay bul bi tane de kötü git elinde kdp olan yada para edecek bi güzel İtem ama senin iyi olan dolunaydan fiyat olarak düşük olsun ki kolay ca takas etmeye ikna olsun sonra işte takas edelim mi de büyük ihtimal kabul edecek sonra ticarette iyi olan dolunay yerine kötü doluyanı koy eğer karşındaki dikkatsiz se güzel itemin olacak git sat parayı yap
Edit: ben böyle soyulmuştum
Bundan 4 yıl önce bu taktikle +9 Demir plakam çalınmıştı. Tr serverine veda etmiştim başlamadan
-
Başlamadan +9 demir plaka:p
Ucuza item eşya al biraz üstüne sat -
Git doyum paper'de paso metin kes. -
kardeş bence hiç oynama ama illa oynicam diyosan doyumda metin kesip ruh yap şeytan kulesi demirci katına kadar tek çıkabildiğin zaman 75 felan 1 üst kattaki metini kes paraya para demessin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X