Şimdi Ara

Acil yardım beyler başım belada gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar watsaptan bi numara salladım . baktım güzel bi kız çıktı. Sonra nasilsiniz arayabilirmiyim yazdim. Cevap olarak manyak misin falan yazdi kiz benim yarim var falan yazdı. Bende tamam özür dilerim dedim watsaptna. Sonnra 1 saat sonra babası falam surekli aramaya basladi. Bende telefonlarini acmiyorum. Tehdit falan ediyorlar sürekli. Polis bana birsey yapar mi? Sonucta ben birsey yapmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kan da alabilirler bişe de olmayabilir türkiye burası babasının çevresine bakar
  • engelle geç bir şey yapamazlar
  • Sende ona manyak mısın de

• Polise ihbar edecek olsalar tehdit etmezlerdi etseler suçlu duruma düşerler o ihtimali sil kafandan telefon numaranı sorgulamalara gizletebilirsin 11880 den filan sorgulatabililirler belki bu da düşük bir ihtimal ama bizim amacımız her ihtimali düşünmek profil fotonda sen varsan onu kaldir reisin fotoyu koy oldu bitti maşallah

• Sapık mısın kardeş?
    Yaparlarsa hiç üzülmem sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Dostum sapıklıkla ne alakası var. Bazen insan tanımadığı biriyle konuşmak istiyor. Sonra kız bana gerekli izahati yaptıktan sonra tamam özür dileyip kapattım. Bu kadar ötekileştirmenin bir anlamı var mı?

• Telefonu aç babasına de ki kızının yari varmış öğrenince bıraktım seni bırakıp kızına döner

• BERKYABGU kullanıcısına yanıt
    Adam bana bıçakla falan resim attı. Bence bunlar kızlarını pazarlıyor bile olabilir. Bu tiplerden herşeyi beklerim.

• JessicaHyde kullanıcısına yanıt
    Kardeş kim bilir nasıl anlattı babadır kızar arar da bıçak mıçak sıkıntı ne olur ne olmaz onları ekran görüntüsü al konuşmaları silme

• quote:

Orijinalden alıntı: JessicaHyde

Adam bana bıçakla falan resim attı. Bence bunlar kızlarını pazarlıyor bile olabilir. Bu tiplerden herşeyi beklerim.

Adamların kızına "güzel kız çıktı" diye sarkıntılık yap , sonrada bu tiplerden herşeyi beklerim de. Sen kendi "tipine" bak önce
  • yamaha1100yzf kullanıcısına yanıt
    Niye ikiyüzlülük yapayım ki? çirkin kızla konuşmaktansa güzel bir kızla konuşmak daha makul ve daha çekici geldi. Bu çoğu kimse için böyledir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.