Şimdi Ara

başım belada ama bambaşka bir konuda yardımınıza ihtiyacım var :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

çok ciddi bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Dün hayatımda ilk defa araba kiraladım arabayı aldığımda arabanın direksiyonu titriyordu ve müthiş bir dalgınlıkla bunu, kiralayan adama söylemeden arabayı teslim aldım. Arabayı arazide kullandım ve kiralayan adamın acelesiyle aracı yıkatmadan tekrar teslim etmeye götürdüm. İşte sorun burda başlıyor. Adam arabaya baktı arabayı çok hor kullanmışsınız bunun direksiyonu titriyor bu daha önceden yoktu deyip arabanın arızasını üzerime attı. Ben de daha önceden bunu adamlara belirtmediğim için arabanın daha önceden arızalı olduğunu kanıtlayamadım ve şu anda aklım karmakarışık ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.

şimdi bu durumdan nasıl kurtulabilirim bi yardım da bulunun

• arabanın kaskosu yokmu kaskolu olarak kiralamak zorundalar hiçbişey senn üstüne kalmaz merak etme yiyosa dava açsnlar imzaladığn kaıdı bir daha oku eğer senn aleyhine bişey varsa ödersn yoksa salla

yada avukat tut dava aç
  • Arkadaşım moralini bozmak istemem ama keşke direksiyon titrer titremez geri götürseydin. Arabanın toz toprak içinde olması da olayın tuzu biberi olmuş. Bu durumda pek şansın olduğunu sanmıyorum. Oturup adamlarla uzun uzun konuş yine de eğer illa sen yaptır derlerse tanıdığın biryer varsa oraya göster.
  • Aracı birine kiralarken böyle arızaları göze almaları lazım.
    Kim kiralık arabayı kendi arabası gibi kullanır ki ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.