Şimdi Ara

ACİL YARDIM, ACER - SAMSUNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    i7 2670
    6GB RAM
    2GB GT630 ekran kartı
    7 Premium

Samsung :
    i7 2670
    6GB RAM
    1GB GT520 ekran kartı
    7 Basic

Arada ekran kartı ve işletim sistemi farkı var. İki alette 1599TL. Kararsız kaldım. Samsung'a bakmaya gitmiştim, bu Acer'ı gördüm. Samsung mat siyah ekran, Acer parlak.

Hangisini almalıyım.

• dostum hiç düşünmeden Samsung'u alabilirsin acerdeki ısınmla problerinden ileride başın ağrıyacağına emin olabilirsin belki mat olabilir ama donanım güzelliği acerden daha iydir tabi bu fiyatlara asus dan güzel cihazlarda bakabilirsin ama aceri sil yine kendi kararın kolay gelsin

Ama yine de tam karar veremedim.
  • Eğer oyuna merakın yoksa samsung tercih edebilirsin. Ben Acer kullanıcısıyım ve çok memnunum evet biraz ısınma oluyo fakat her laptopda olduğu kadar ama en ufak bi fan sesini duyamazsın.

Öyle olunca Samsung'tan vazgeçtim Acer aldım. Acer'ı almak için acele ettim çünkü MediaMarkt'ta teşhir dışında 1 tane kalmıştı.

Ayırca Acer'da Samsung'da olmayan USB 3.0 port'u da varmış.

1599'a aldım aleti.
  • Arkadaşlar çok araştırmaya zamanım olmadığı için 1 gün içinde karar verip yukardaki Acer ürünü aldım.

Sizce 1599 TL böyle bir laptop için nasıl fiyat. Kazıklanmamışımdır umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.