Şimdi Ara

Acil Yardım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaş wow a yeni başladım human warriorım 16 level zaten birkaç gün oldu neyse nasıl olduğunu sormayın redridge mountainste sıkışıp kaldm önce bir defa öldüm sonra mezarlıkta dirildim ama dirilir dirilmez beni greater obsidian elemental öldürdü bir kaç defa daha öldükten sonra bütün zırhlar ve silahların durability 0 oldu :/ şuanda bi tepenin üstüne kaçtım ama her yanımda benden çok daha güçlü yaratıklar var buradan nasıl kurtulabilirim?
     Acil Yardım!!!!!

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çantadan Hearthstone diye bir item göreceksin, onu kullanıp oyuna başladığın yere geri dönebilirsin.
  • hearthstone vardı evet hatırlıyorum ama baktım yok :/ herhalde item alırken yanlışlıkla atmış olabilirim :((
  • Usta hiç boşuna uğraşma sil yeni bir class aç kendine.16 lvl'e kısa sürede gelirsin nasıl olsa.
  • saolasın bro benim aklıma da başka bir çözüm gelmedi kaç saat araştırdım bulamadım hearthstone daha düne kadar vardı :/ neyse artık deneyim oldu bu.
  • Saçmalama.. Alttaki soru işaretine tıkla.. Stuck karakter diye birşey var Auto Stuck öyle birşey. Ona tıkla ışınlanacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Beyler acil yardım
    2 hafta önce açıldı
    acil yardım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denedim öldüm. hiç bişi değişmedi
  • O zaman hayalet modunda Redridge Mountains'e doğru koş. Lakeshire'da melek var. Ordan doğabilirsin. En fazla 5 dakikanı alır. Hayırlı olsun.
    Hatta redridgedeki meleklerin (canlandıran spirit healerlar) yerini şuradan görebilirsin
    http://www.wowhead.com/npc=6491/spirit-healer#. (yukardaki haritalardan redridge mountains'e tıkla.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 31 Ağustos 2012; 2:30:15 >
  • hangi realmde oldugunu söyle. birisi seni partiye alıp yanına ışınlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

hangi realmde oldugunu söyle. birisi seni partiye alıp yanına ışınlasın

Summon skilli yok şuan oyunda. Büyük ihtimal 30 level guild perki olarak gelecek.
  • Burning legiondaysan sevabina gelip kurtarcam sni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lakeshire da dün denemiştim hayalet olarak gittim mezarlığa melek de vardı accept accept dedim sonra tekrar öldüğüm yere en yakın o mezarlıkta dirildim siz diyince şimdi tekrar denedim, tekrar aynı şey oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratiug ym

lakeshire da dün denemiştim hayalet olarak gittim mezarlığa melek de vardı accept accept dedim sonra tekrar öldüğüm yere en yakın o mezarlıkta dirildim siz diyince şimdi tekrar denedim, tekrar aynı şey oldu

realmini söylermisin? okumuyormusun yazılanları?
  • realmimi bilmiyorum oyuna direk bağlanıyor nasıl öğrenebilirim?
  • up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende benim gibi biraz aceleci davranmışsın realm seçmeden oyuna girmişsin büyük ihtimal bloodhoof'da başlamışsındır o zaman...Yinede bakman da yarar var download dan sonra oyunu açtığında solda cinematic-system vs vs gibi şeçenekler var onlarında altında hangi realm olduğu yazar...

Acil Yardım!!!!!
  • realm:Hellscream
  • Hellscream i deki Türk oranını bilmiyorum yolun başındayken realm değiştir Türklerin çok olduğu bi yere geç ben çok zorluk çekmiştim. Bloodhoof da başlamıştım 2 ay önce arkadaşlar sölemişti burdaki, level 20 karakterim vardı değiştirip geçmedim daha sonra 45 TL verip realm değiştirdim yolun başındayken Türklerin çok olduğu yere geçmeni öneririm birde horde ol :D

Edit : Hellscream'da Türk guildi yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 31 Ağustos 2012; 14:56:33 >
  • bilmedigin yerlere gitme, kırmızı olan questlerin pesinden kosma. :D guildin filan yada arkdasın varsa oyunda ona sor yolu

tarif etmeye calısacagım yolu , redrige mountainin mapini ac, orda üstten burning stepse geçmişsin yanlıslıkla.
    burning sttepsin en altında redrigenin en üstünde bir gecis yeri var. oraya koşacaksın. ölü bile olsan redrige mountaine gir. orda sizin bir kervansaray gibi yer varya (LAKESHIRE) , kolyesini kaybetmis kzıın kolyesini veridigin iskele(hani kız kolyesini düsürmüs , sende suya atlayıp kolyeyi cıakrtıyorsun hemencik), orda suyun karsısında hani çirkin bir domuz questi vardır o questin orda (belki o questi daha almamıs olarabilrsin)yada soyle tarif edeyim o iskelenin tam karsısında seni dirilltecek melek var. koprüden han gibi yere gidiyorsun ya. o koprünün karsısında yoldan cıkıp saga don, melek orda idi eskiden. (en son 4-5 sene once oraya gitmistim umarım cataclysmde cok değişmemiştir )
    oraya git.

bak map de yesil dairede olmalısın en üst resimde koydugun yer orası olmalı. yesil oku izle. kırmızı carpının oldugu yerden quest alıp yanlıslıkla oraya gitmişssin. kızmızı carpıda ve mavi yazılı yerlerde ally yerleri mevcut, oraya ölmeden gidersen oradan da kuş ile lakeshire a gidebilirsin.) yesil oku izle sen(ölü bile olsan) kırmızı çarpıya ulaşmayı dene oralarda melek bulursun, eger bulamazsan o bölgeye geldiginde ekranın üstünde seni meleğe yollayan bir resim var, o civarda tıklarsan ona seni o bölgenin melegine yönlendirir)

burada bu olay ilerde anlatacagın güzel bir hikaye oalcak canını sıkma, ne güzel günlerdi bile diyeceksin

Acil Yardım!!!!!

lakeshire a gittiginde dogsugunda handan iceri gir, innkeeperı bul, tıkla konus seni oraya baglasın, sana heartstone da verecek. artık heartstone bastıgında sen lakeshire a gideceksin otomatik. bu işi gittigin her mapte yaparsan sıkıştıgında en son konustugun innkeeper a atar seni

Acil Yardım!!!!!

solda sarı okların oralarda biryerde mavi ile gosterdigim dag yamaclarında bir yerde redrige mountains a giriş olmalı. oraya gitmeye çalış

ama yeni bir serverda , yeni karakter acmanı oneririm sana , orada Türk az ise ve ingilizcen yoksa zorlanabilirsin. Türklerin oldugu bir serverda yeni char ac, zaten lvl 16 olman 2-3 saatini alır heralde. dunemaul serverına gitme ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 31 Ağustos 2012; 16:03:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.