Şimdi Ara

ACİL ! Windows 7 ve Windows 8 format atamıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar.Geçen hafta 2.el anakart,işlemci,ram topladım.(Anakart msi gm41-p26 işlemci Intel® Pentium® D Processor 935 (4M Cache, 3.20 GHz, 800 MHz FSB) ram 2gb ddr3 1333 mhz)
    2 Tane harddiskim var birini kullanıyorum xp format attım sorunsuz attı.Diğer harddiske windows 7 denendim dosyalar kopyalanılamıyor 0x80070017 hatası verdi.
    dedim harddiskte bişe var dedim diğer harddisktede aynısını yaptım.Format bozulmuştur die windows 7 ve windows 8 format hazırladım hem flaş bellek hem dvd başka bilgisayarlarda denedim sorunsuz attı benim bilgisayarda yeni formatlarıda denedim aynı hatayı verdi.Lütfen bunun çözümü varmıdır yoksa verdiğim para çöpemi gitti.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolog52 -- 14 Aralık 2015; 13:11:44 >

• Windows kurulumunda aldigin hata hdd ile kaynakli baska pcde hddyi takip format atmayi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmam iki farklı pcden sökülmüş ve denenmiş harddisker sağlam lar yani ve daha önce bu harddisklerde win7 64 git yüklüydü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 kur ozaman
  • ekran kartı desteklemiyor kardeşim :D
  • İlk kurulum ekranındayken tüm disk bölümlerini silin.
    Tek kalsın ve ondan sonra kurulum yapmayı deneyin.
  • İlgilendiğiniz için teşekkürler şimdilik bi sonuca ulaşamadım.Yeni ssd aldım haftaya bide ssd ile denicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 de Windows 10 Açma
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.