Akevler Mh. , 4. Akevler Sokak Iraz Apartmanı HATAY bebek ve ailesinden ses alındı kritik saatler artık acil VİNÇ lazım KONUYU ÖNE ÇIKARALIM NOLUR edit: DAHA BÜYÜK VİNÇ LAZIMMIŞ VE GAZ MASKESİ EDİT: GÜNCEL İHTİYAÇ ARAMA KÖPEĞİ VE BÜYÜK BOY CANAVAR SPİRAL EDİT; GÜNCEL İHTİYAÇ PALETLİ KEPÇE OLDU EDİT: GÜNCEL İHTİYAÇ EKSKAVATÖR VE OKSİJEN KAYNAK MAKİNESİ EDİT: ŞU ANLIK TÜM İHTİYAÇLAR TAMAM EDİT: YEMEK SU LAZIM DEVAMLI EKİPLER BİTKİN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 10 Şubat 2023; 11:19:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ACİL YARDIM: HATAY'DA YEMEK, SU VE SES VARDIR
Depremden etkilenen Hatay'daki vatandaşlar için acil yardım sağlanıyor. İhtiyaç sahipleri, şu anda 4. Ak Evler Sokak Iraz Apartmanı adresinde yemek, su ve ses hizmetlerinden yararlanabilirler.
Lütfen yardımın devam etmesi için bağışlarınızı esirgemeyin. Depremzedelere destek olmak için [bağış bağlantısı] adresini ziyaret edin.
Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, yetkililer vatandaşlardan yardım alanlarına akın etmemelerini rica ediyor. Profesyonellerin çalışmalarına engel olmamak ve güvenliği sağlamak için lütfen ekiplerin yönlendirmelerini takip edin.
Depremzedelere destek olmak ve son durum hakkında bilgi almak için aşağıdaki kaynakları takip edebilirsiniz:
- Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD): [AFAD web sitesi adresi]
- Kızılay: [Kızılay web sitesi adresi]
- Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB): [TMMOB web sitesi adresi]
Yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla bu zor günleri birlikte aşacağız.