Şimdi Ara

ACİL - UYDUNET - KABLO TV - TELEDÜNYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlanı bir arkadaşım adına açıyorum ... Kendisi yukarıdaki yazılı olan şeylere üyedir... Kablo Tv 1 mb sınırsız internet ve Teledünya aylık ödemesi toplamda 40 TL 'dir. Kapattırmak istiyor yalnız sözleşmesi var , sözleşme 2013 Temmuz ayında sona eriyor o yüzden belirli bir miktar para vererek bir kişiye devretmek istiyor.. Hizmeti üzerine alacak kişiye bir miktar para verilecektir..Egerki düşünen varsa PM ile iletişime geçerse sevinirim...internet hızını isterse degiştirebilir ..teledünyanın aleti hiç kullanılmadı sıfır kutusunda durmakta ... Ürünlerin garantisi devam etmekte.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Orijinalden alıntı: Sébastian

tek tek yapılmıyordu onlar değil mi

yapılabilir ama önemli olan uydunet... :)

Orijinalden alıntı: BaşarSofT

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

tek tek yapılmıyordu onlar değil mi

yapılabilir ama önemli olan uydunet... :)

Bizim evde uydunet kablo ve teledunya var ama teledunya salonda odaya da çekmek istiyorum televizyondaki kart okuyucudan yayını almayı dusunuyorum da ondan dedim tek teledunya oluyor mu diye ama zor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Birkaç sorum olacak. Taahhüt sonunda modem, receiver vs. ne oluyor, firma geri mi alıyor? Bu tarifede 3 veya 5mbitlik bağlantıya geçmek istersek fiyat ne oluyor? Hd yayınlar var mıdır veya ne kadarlık bir farkla alınabilir? Devir vermek isteyen kişi Ankara'da mıdır? Devir için ekstra bir ücret gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse321 -- 19 Aralık 2012; 13:48:56 >
  • Taahhüt sonunda modem receiver vs.. sizin oluyor firma geri almıyor ...3 mb geçmek isteseniz 55 TL oluyor yanılmıyorsam diger baglantı hızlarını arayıp konusmak gerekli.. HD yayın var herhangi bir fark ödemenize gerek yoktur...Ekstra sinema paketi gibi bir kaç paket almak isterseniz onlara aylık bir para ödersiniz oda size kalmıstır yalnız onunda ücreti cok fazla olmuyor 10 tl 7 tl vs.. degişiyor paketine göre...Devir için ekstra 20 TL bir ücret gerekiyor onuda ben karşılayacağım...Devri yaptıgım kişiye de belli bir miktar para vermeyi düşünüyorum...Sadece Ankara olması şart mı onuda öğrenip dönüş yapacağım.

Bir de sorum olacak elindeki modemin markası nedir ? Teledünya receiver HD mi ? yayınlar HD mi ? verdikleri modem beş para etmiyor çünkü ... uyarsa anlaşabiliriz yoksa kendim modem alıp taahhütsüz alacağım

535 317 67 58 emrah yeşildemir ... bilgi verirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 26 Aralık 2012; 10:08:42 >
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DEVİR YAPILMIŞTIR..TEŞEKKÜRLER.
    tenahiz, said_ozcan,manifestocumusunuz,hukukadami,furkandr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.