Şimdi Ara

DİGİTURK- D-SMART, KABLO TV ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Digiturk, d-smart, kablo tv ?
    Sizce hangisi?
    Baştan söyleyim, maç seyretmiyorum. Bedava verseler 5 dakika açıp seyretmem (Dünyada böyle erkekler de var işte )
    Yayın kalitesi önemli. Çocuk kanalları, belgesel kanalları da olsa daha iyi olur. Ulusal kanalların çokluğu da önem verdiklerim arasında. Fazla film hastası da değilim.
    Fiyat olarak da digiturk sanırım 18 ytl olsa gerek kablo da aylık 7 ytl. d-smartı da toplam 350 ytl diye biliyorum.
    Siz ne dersiniz???
    Ankara' da oturuyorum (Bu bilgi belki yardımcı olmak isteyenlere gerekebilir)
    Yoksa sadece uydu alıcısı mı alsam (tabi ki çanak anten vs ile birlikte). Uydu alıcısının d-smart veya digiturkden farkı nedir? Sadece kanal sayısı mı? Uydu alıcılarının kanal sayısı nedir? Maliyeti ne olur? Bu konuda pek bilgim yok da...

• sevgili resmonse

d-smart'a su anda para verilmez.
    Onu bir kere secenek disi tut.

Kablo tv her yerde iyi gostermiyor. DT alirsan muhtemelen daha iyi goruntun olur.
    Kablolu ise daha ucuz. Ustelik yakinda kabloluda digital yayin secenegi basliyor.

Dt'de ise vizyondan yeni cikmis filmleri seyretme imkani var.
    Gerci kablolu da, benzer bir servis verecek, diye okudum. Bu kisimlar bilinmez.

DT'deki N. Geographics ve NG Wild kanallari belgesel olarak doyurucu
    baska tematik kanallar da var, galiba 5 tane cocuk kanali..
    ve bunlari kablolu da goremezsin..

Uydu bedava olmasi bakiminda cazip ama
    orada bir cok kanal sifreli ve sifre uygulamasi yayginlasiyor.
    Yani iyi kanallar hep sifreliye giriyor. Sadece ulusal kanallari bedava, guzel goruntude seyredersin..

Bence belgesel ve cocuk kanali onceligin varsa
    DT almalisin..
    bol sanslar dostum

quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

Evet arkadaşlar, kararsız kaldım
    Sizce hangisi?
    Baştan söyleyim, maç seyretmiyorum. Bedava verseler 5 dakika açıp seyretmem (Dünyada böyle erkekler de var işte )
    Yayın kalitesi önemli. Çocuk kanalları, belgesel kanalları da olsa daha iyi olur. Ulusal kanalların çokluğu da önem verdiklerim arasında. Fazla film hastası da değilim.
    Fiyat olarak da digiturk sanırım 18 ytl olsa gerek kablo da aylık 7 ytl. d-smartı da toplam 350 ytl diye biliyorum.
    Siz ne dersiniz???
    Yoksa sadece uydu alıcısı mı alsam (tabi ki çanak anten vs ile birlikte). Uydu alıcısının d-smart veya digiturkden farkı nedir? Sadece kanal sayısı mı? Uydu alıcılarının kanal sayısı nedir? Maliyeti ne olur? Bu konuda pek bilgim yok da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felmali -- 25 Nisan 2007; 11:55:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: felmali

sevgili resmonse

d-smart'a su anda para verilmez.
    Onu bir kere secenek disi tut.

Kablo tv her yerde iyi gostermiyor. DT alirsan muhtemelen daha iyi goruntun olur.
    Kablolu ise daha ucuz. Ustelik yakinda kabloluda digital yayin secenegi basliyor.

Dt'de ise vizyondan yeni cikmis filmleri seyretme imkani var.
    Gerci kablolu da, benzer bir servis verecek, diye okudum. Bu kisimlar bilinmez.

DT'deki N. Geographics ve NG Wild kanallari belgesel olarak doyurucu
    baska tematik kanallar da var, galiba 5 tane cocuk kanali..
    ve bunlari kablolu da goremezsin..

Uydu bedava olmasi bakiminda cazip ama
    orada bir cok kanal sifreli ve sifre uygulamasi yayginlasiyor.
    Yani iyi kanallar hep sifreliye giriyor. Sadece ulusal kanallari bedava, guzel goruntude seyredersin..

Bence belgesel ve cocuk kanali onceligin varsa
    DT almalisin..
    bol sanslar dostum

quote:

Sizce hangisi?
    Siz ne dersiniz???

arkadaşlar, 50'den fazla arkadaş merak edip okumuş ama yardımcı olacak sadece 1 arkadaş mı var? fikri olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

arkadaşlar, 50'den fazla arkadaş merak edip okumuş ama yardımcı olacak sadece 1 arkadaş mı var? fikri olan yok mu?

Alıntıları Göster
    DT en iyi seçim olur. Zaten Lig Tv almayacağın için fiyatı da uygun...

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

DT en iyi seçim olur. Zaten Lig Tv almayacağın için fiyatı da uygun...

Alıntıları Göster
    Bence 3ünü de seçenek dışı tutup dreambox reacever al ve bir servera üye ol.Digitürk e verdiğin aidatla onun 10 katı kaliteli yatın alırsın..

Orijinalden alıntı: bodrumlu2

Bence 3ünü de seçenek dışı tutup dreambox reacever al ve bir servera üye ol.Digitürk e verdiğin aidatla onun 10 katı kaliteli yatın alırsın..

Alıntıları Göster
    ya dt al ya da kablolu. kablolu dijitale geçicek yakında ama inan şuan görüntü kalitesi çok düştü

durumun varsa dijitürk al

• quote:

Orijinalden alıntı: Roll

ya dt al ya da kablolu. kablolu dijitale geçicek yakında ama inan şuan görüntü kalitesi çok düştü

durumun varsa dijitürk al

Alıntıları Göster
    D smart nasıl birşey ? Sorabilir miyim ?

RQ7
    Trivela & Rabona
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
    | Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|

Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Smart Tv Tv8 Ekleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

http://www.d-smart.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

quote:

http://www.d-smart.com.tr

Alıntıları Göster
    Bence kendin al çanağını falan kur ücretsiz ve bağımsız seyret.Yok ben üçünden birini seçeceğim dersen digitürk bence en doğru seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

Bence kendin al çanağını falan kur ücretsiz ve bağımsız seyret.Yok ben üçünden birini seçeceğim dersen digitürk bence en doğru seçim olur.

Alıntıları Göster
    bence d-smart saçma sapan kanallarla dolu başında D bulunan bir sürü ıvır zıvır kanal bir kaç belgesel kanalı hariç bence rekabet iyice kızışırsa digitürke abone olunur ama tv izlemek için para vermek ne kadar doğru şahsi kanaatim dir zaten uydu kullanıyorum bana göre çoğu kanal haberleri de dahil magazinin ötesine geçemiyor.belgesel ve diğer öğretici kanallar ise yıllık izlediğini düşünürsen verdiğin parayla original kaç tane belgesel alırsın yine de herkesin keyfi başka

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmud13

bence d-smart saçma sapan kanallarla dolu başında D bulunan bir sürü ıvır zıvır kanal bir kaç belgesel kanalı hariç bence rekabet iyice kızışırsa digitürke abone olunur ama tv izlemek için para vermek ne kadar doğru şahsi kanaatim dir zaten uydu kullanıyorum bana göre çoğu kanal haberleri de dahil magazinin ötesine geçemiyor.belgesel ve diğer öğretici kanallar ise yıllık izlediğini düşünürsen verdiğin parayla original kaç tane belgesel alırsın yine de herkesin keyfi başka

Alıntıları Göster
    film seyrediyorsan ,film kiralama parasını digiturk e versen aynı hesap gibi, moviemax ler fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: max_mustafa

film seyrediyorsan ,film kiralama parasını digiturk e versen aynı hesap gibi, moviemax ler fena değil

Alıntıları Göster
    ben dt nin 9,9 ytl lik paketine üye oldum şimdi pişmanım.hem daha önce normal dt üyelerine verilen receiverı kullandım,kumandası işlemiyodu yani laşkalaşmış,şimdi ise üyelik sonunda benim olacak olan vestel receiverı kullanıyorum ve 8 gündür görüntü donması nedeniyle tv izleyemiyodum.sanki tv değilde slayt gösterisi izliyosun.dün servis geldi düzelme var ama yine de önceki receiver gibi değil, her an yine aynı problem olacak gibi bi intibası var cihazın.dsmartı bilmiyorum ama sahibinin aydın doğan olması yeter artar bana hiç işim olmaz.kısaca benim gibi 9,9 lık paket bana yeter receiver da bana kalır diyosan dt hiç alma.ben şimdi olsam hiçbiri ile uğraşmadan çanağımı da reciverımı da kendim alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: civic 1.6 ies

ben dt nin 9,9 ytl lik paketine üye oldum şimdi pişmanım.hem daha önce normal dt üyelerine verilen receiverı kullandım,kumandası işlemiyodu yani laşkalaşmış,şimdi ise üyelik sonunda benim olacak olan vestel receiverı kullanıyorum ve 8 gündür görüntü donması nedeniyle tv izleyemiyodum.sanki tv değilde slayt gösterisi izliyosun.dün servis geldi düzelme var ama yine de önceki receiver gibi değil, her an yine aynı problem olacak gibi bi intibası var cihazın.dsmartı bilmiyorum ama sahibinin aydın doğan olması yeter artar bana hiç işim olmaz.kısaca benim gibi 9,9 lık paket bana yeter receiver da bana kalır diyosan dt hiç alma.ben şimdi olsam hiçbiri ile uğraşmadan çanağımı da reciverımı da kendim alırdım.

Alıntıları Göster
    1984'den beri bilgisayarla yaşayan bir insan olsam da bu konularda kafam oldukça karıştı

Geçenlerde geleceğe de yönelik olsun diye (Sonbahar gibi PS3 alacağım) SONY BRAVIA KDL S-2530 model 40' HDTV satın aldım...

Malum KABLO berbat, hatta berbatın ötesinde performans gösterdi... Bu sürpriz olmadı tabi... DVD'yi componentten progressive scan olarak bağladım 576P standartında iyi görüntü veriyor.

EN ÖNEMLİSİ, TV'nin DVB ibaresi ve PCMCA kart girişi var, elektronik programme guide vb. diğer özellikle TELEVİZYONUN içine gömülü... Bir dijital, bir de analog tuner koymuşlar cihazın içine...

Tahmin ediyorum ki, kart girişli yeni HDTV almış olanların da merak ettiği gibi sorularım şunlar:

1- Bu televizyonla RECEIVER satın almadan herhangi bir çanak antenle dijital yayın alabilir miyim?

2- Tepeki KART girişi bir işe yarayacak mı Türkiye'de... Yani ne zaman başlayacağı belli olmayan DIGITURK HD veya kablotvden sayısal yayın doğrudan izleyebilecek miyim bu cihazla?

3- Okuduklarımdan MİDEM bulandı D - SMART konusunda... Araştırdım sattıkları receiverlara ekledikleri ciddi miktardaki mebla ile para kazanmaya çalışıyorlar...

4- Oturup makul miktarda kanalı doğru düzgün NETLİKLE izlemek istiyorum, maç vb. pek umrumda değil... KABLO TV dışında nereye YÖNELMELİYİM dostlar???

Forumdaki herkese sevgiler ve saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

Alıntıları Göster
    quote:

www.dsmartnedir.com buraya bakabilirsin sanırım dostum. bende inceledim alim mi diye ama kararsızım...

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullah soydemir

quote:

www.dsmartnedir.com buraya bakabilirsin sanırım dostum. bende inceledim alim mi diye ama kararsızım...

Alıntıları Göster
    Zaten şuanda dt ayda 9.90 YTL oldu hemde biray tüm kanallar (salonlarla erotik) hariç lig tv benzeri kanllar dahil bedava zaten lig bitti diye böyle bir kampanya yaptılar galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: ucan_kus

Zaten şuanda dt ayda 9.90 YTL oldu hemde biray tüm kanallar (salonlarla erotik) hariç lig tv benzeri kanllar dahil bedava zaten lig bitti diye böyle bir kampanya yaptılar galiba...

Alıntıları Göster
    bence dt nin 18 YTL lik seçimi en doğru secenek .. ben de ds ve dt arasındayım ama sanırım dt alcam.. çünkü ds ye 350 ytl verip yabancı kanal izleyemiyosun... ikinci çanağı da alman laazım ....

„€ Vincent Lord €„
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Lord

bence dt nin 18 YTL lik seçimi en doğru secenek .. ben de ds ve dt arasındayım ama sanırım dt alcam.. çünkü ds ye 350 ytl verip yabancı kanal izleyemiyosun... ikinci çanağı da alman laazım ....

Alıntıları Göster
    bi de digi daha oturmuş bir platform olarak bana daha çok güven veriyo gibi ama parasını da alıyo çatır çatır.. Tavsiyem ds nin sitesine girip inceliyosunuz ya dt nnin sitesine de girip inceleyin.. Sanki belgesel olarak bile daha fazla seçenek var gibi geldi bana.. bi kere National geographic ve NG Wild discoverye 5 basar.. onun dışında s'nek felan gibi kanallar da cabası... ne biliim bana ööle gibi geldi sanki :)

„€ Vincent Lord €„

• quote:

Sizce hangisi?
    Siz ne dersiniz???

D SMART ALMAK EN AKILLISI.D SMARTLA DT KUTUSU ARASINDA BİR FARK VAR.DT DE KUTUNUN FİŞİNİ PRİZDEN ÇEKMEMELİSİN ÇEKTİNMİ BOZULUYOR.ZATEN ONLARDA BELİRTİYOR .DTNİZİ.STANDBY KONUMUNDA BIRAKIN DİYE.AYRICA D SMARTTA 5 ADET DİSCOVERY KANALI VAR.AYRICA ÇOCUK KANALI OLARAKDA 7 EYLÜL İTİBARİYLE,CARTOON NETVORKS,D ÇOCUK,NICKOLEDEON,KİDS CO VE LULİ TV VAR AYRICA TÜRK KANALLARI OLARAKDA NAREDEYSE TÜM YEREL VE ULUSAL KANALLAR VAR AYRICA BİRKAÇ TANEDE YABANCI KANAL VAR.BENCE D SMART.YAYIN KALİTESİ OLARAKTA. D SMART YAYIN KALİTESİNİ NOTERE ONAYLATTI.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÜLK

quote:

Sizce hangisi?
    Siz ne dersiniz???

D SMART ALMAK EN AKILLISI.D SMARTLA DT KUTUSU ARASINDA BİR FARK VAR.DT DE KUTUNUN FİŞİNİ PRİZDEN ÇEKMEMELİSİN ÇEKTİNMİ BOZULUYOR.ZATEN ONLARDA BELİRTİYOR .DTNİZİ.STANDBY KONUMUNDA BIRAKIN DİYE.AYRICA D SMARTTA 5 ADET DİSCOVERY KANALI VAR.AYRICA ÇOCUK KANALI OLARAKDA 7 EYLÜL İTİBARİYLE,CARTOON NETVORKS,D ÇOCUK,NICKOLEDEON,KİDS CO VE LULİ TV VAR AYRICA TÜRK KANALLARI OLARAKDA NAREDEYSE TÜM YEREL VE ULUSAL KANALLAR VAR AYRICA BİRKAÇ TANEDE YABANCI KANAL VAR.BENCE D SMART.YAYIN KALİTESİ OLARAKTA. D SMART YAYIN KALİTESİNİ NOTERE ONAYLATTI.
    Digital yayına kurban olun

Tpsler Polsatlar açık..100 kanal şifreli izliyorum..Kablodaki paralı sayılcak 4-5 kanal açık..
    Çanağaı 3den yukarı çıkardınmı en pahalı ama bedava sistem sende olacaktır..

Digitalden şaşma,Star digital vakasınıda sakın unutma..

• quote:

Orijinalden alıntı: ÜLK

quote:

Sizce hangisi?
    Siz ne dersiniz???

quote:

Orjinalden alıntı: ÜLK

Arkadaşım ne yapmaya çalışıyorsun sen.
    Forumda 9 mesajın var 9uda DSMART'ı öven mesajlar.
    Başka hiçbir yere hiçbir mesaj yazmamışsın, uydu bölümde DSMART demişsin başka da birşey dememişsin.
    Tüm mesajların da dikkat çeksin diye büyük harfle.
    İnsanları taraflı görüşlerinle yanıltmaya hakkın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 7 Eylül 2007; 13:53:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.