Şimdi Ara

(Acil) Tüm Masaüstü Silindi !! [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün video editlemek için camtasia 9 stüdüo'yu indirdim ve bir video editledim daha sonrada renderladım videoyu atması için yol olarak masa üstünü seçtim . renderlama bittiğinde masa üstüne bir klasör oluşturdu program . ancak klasöre sıkladığımda yada aç dediğimde girmiyor hiç bişey olmuyor bende bozuk heralde dedim ve klasörü sildim ancak birden bire masa üstündeki herşey silindi . sistem geri yükleme yaptım birdünya şey denedim banamısın demiyor düzelmedi programı sildim kaç kere reset attım yine düzlmedi . sildiğim klasör geri dönüşüm kutusunda duruyor ve masa üstümdeki bazı simgeler onn içinde gibi sanki resimleri gözüküyor. geri yükle deyince dosyaya .

Beklenmeyen bir hata klasörü taşımanızı engelliyor. Bu hatayı almaya devam ederseniz bu soruna ilişkin yardım aramak için hata kodunu kullanabilirsiniz.
    Hata 0x80070057: Parametre hatalı diyor .

Kafayı yicem neredeyse arkadaşlar tüm youtube videolarım edit araçlarım filimlerim dosyalarım vs herşeyimmasa üstündeydi lütfen yardımedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgakprr -- 13 Kasım 2017; 23:49:19 >

• mrb. aşağıdaki linki oku istersen, faydası olabilir.

• Geri Dönüşüm Kutusu'ndaki klasörünüz kaç GB gözüküyor, kontrol edin. Ayrıca C > Kullanıcılar > Kullanıcı Adınız > Masaüstü'nde de kontrol edin. Belki dosyalarınız duruyordur. C'de boş alan miktarında değişme oldu mu? Olduysa dosyalar zaten silinmiştir... Recuva gibi programlarla derin tarama yaptıktan sonra başka bir diske kurtarma yapın. Ve rica ediyorum eğer dosylarınız silindi ise 'geri yükleme yapayım, program kaldırayım, yükleyeyim' vs. gibi şeyler yaparak diskinize daha fazla yazma işlemi yapmayın.
  • geri dönüşüm kutusundaki soya 281 mb . masa üstünde 150 gbden fazla dosya vardı c de herhangi bir değişiklik yok sabit disk hala aynı seviyede dolu . ve dediğiniz yolu kontrol ettim şu anda ne varsa o gözüküyor.

ancak söyle bir şey var eğer silinmiş olsa sabit diskte yer açılırdı masa üstünde 150 gb dosya vardı ancak sabit diskimde herhangi bir değişiklik yok . ve bu sildiğim klasör çöp kutusunda duruyor ama o 258 mb bu program masa üstümü bir yere taşımış olabilirmi diye merak ediyorum

ve bir ayrıntıyı daha söylemeyi unuttum sistem geri yükleme yaptığımda bir kaç dosya masa üstüne geri geldi save dosyaları kısayol klasörü ve 2 klasör geri geldi ama sadece bir kaç tanesi daha çoğu eksik
  • arkadaşlar yardımlarınız için sağolun yaklaşık 13 saatlik bir aramanın sonun ki bilgisayarda girmediğim klasör kalmadı dosyaları buldum program dosyalarımı
    C:\Users\Tolga\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent
    konumuna atmış :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.