Şimdi Ara

Acil telefon tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone a alışamamdan dolayı android telefona geçmeyi düşünüyorum.iphone 7 Plus telefonum var 128 GB.Kamerası hoşuma gidiyordu sadece.Tabi ne müzik dinleyebiliyorum Ne yüklemesi kolay Ne Tv e görüntü aktarması kolay.Bunlardan dolayı soğudum.S10 Plus ı araştırma fırsatım olmadı ama kozmetik olarak hoşuma gitti.Sizce değer mi Yoksa farklı model mi tavsiye edersiniz ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeniz elverdiği taktirde s10 plus güzel bir seçenek olacaktır. Başarılı fotoğraf ve video çekimi güncel batarya performansı ve tasarımı sizi bu cihaza çekecektir. exynos 9820 cpu ise günümüz şartlarında zirve konumunda ürünlerden birisi.

Alternatif olarak biraz aşağı ücretlere p30 pro seçeneği değerlendirilebilir aynı şekilde başarılı kamerası güncel bataryası ve tasarımı ile sizi kendine çekecektir. kirin 980 işlemcisi ile işlem gücü bakımından akrenleri ile yarışsa da gpu birimi olarak bir tık amiral gemilerinden geridedir, ama genel toplamda size asla sıkıntı çıkarmaz.

F-P cihazı olarak mi9 855 işlemcisi olarak iki cihazdan bir tık önde olup zirve kamera performansına yakın bir performans vererek kendinden söz ettireceği aşikar son karar sizlere ait olmakla birlikte bol şans diliyorum.
    Ryzen 7 5700x BF 2330PGS 4.8 ghz 1.300v || Gigabyte B550 Aorus Pro Ac || Team T-Force Xtreem argb 2x8gb 3600mhz cl16 || Sapphire RX7600 Pulse|| || Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000MB/s || Xpg sx8200 pro 256gb || James Donkey JD960 || Deepcool AK620 Dark Zero Air Cooler || Seasonic M12 II Bronze Evo Edition 620W || Deepcool Ch560 Mesh || Logitech g213 prodigy || Logitech g102 prodigy || Logitech z625 200rms 400w peak || Acer VG240Y 144hz 1ms|| OnePlus 9 Pro 12/256gb 5G||
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim düşüncem ve kararım s10 Plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefon önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Tablet Önerisi Acil
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.