Şimdi Ara

Acil Soru arkadaşlar voip yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlettiğimiz Büfede Kontörlü telefon hizmeti olarak voip kullanıyoruz.

Bu konuda acemiyiz. Şimdi internet kablosu modeme modemdende bi ethernet kablosu voip adaptere giriyor ordanda telefonlara giderek görüşme sağlanıyor ve bi yardımcı programla alınması gereken ücret görünüyor.

Ama biz bu yardımcı program icin içine bakiye yükleniyor her hafta adama 100 lira para veriyoruz neden veriyoruz dahada anlamadık.Sonucta internet bizim hat bizim internet faturasını ödüyoruz adama para veriyoruz bu işten kıllandım.Nasıl oluyor bana bi yardım etseniz modemden bi port yönlendrmesi var ve fiyatlandırma sayesinde oradadaki programda kaç paralık konusldugu görülüyor,inetrnette biraz araştırdım bunun adı callshopmuş bunun programı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes43 -- 9 Şubat 2014; 19:29:39 >

• voip adaptor olayını pek bilmem ama sunu diyebilirim. Sizinde kalan veya konusulan bakiyeleri görmeniz gerekir. Program değil sizin kayıtlı hesabınızın olduğu siteden.
    Ornek olarak aşagıdaki sitede fiyat bilgileri var. Bu ayarlar voip adaptorun içine kayıtlı sizden parayı alan kişi sizin adınıza hesaba para yatırıyor.

Sistem bu şekilde işliyor.

http://www.voip.com.tr/tr/Tarifeler.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modem seçimi yardım acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.