Şimdi Ara

Acil , SİVİLCE LEKELERİNE ÇÖZÜM VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırmızı sivilce lekeleri var yüzümde nasıl geçirebilirim bunları , az bir bilginiz olsada lütfen bir şeyler yazın ki konu üstte kalsın.
    Ayrıca yönetimdekiler konuyu silip beni banlamaya çalışmasınlar , bıktım şu konu başka yere açılması gerekiyordu muhabbetinden.bir sürü sivilce konusu açıldı konu-dışına beni banlayıp , konumu silmeniz için ilk önce diğer konuları silmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 23 Ağustos 2011; 23:13:08 >

• Takip.
  • Takip mesajım bulunsun
  • Konu yukarı çıksın mutlaka , bir zamanlar bu konudan çekmiş olanlar vardır .
  • zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

zaman.

Konuları karıştırdın herhalde .Zaman ?
    Edit:anladım , zamana bırak diyorsun.mobildeyken yazamadın herhalde
    Ama dostum kız tavlayamıyoruz bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 23 Ağustos 2011; 22:46:14 >
  • fraksiyonel lazer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip edelim
  • maydonozu saplarıyla birlikte kaynat soğuduktan sonra pamukla cildini sil. maya maskesinide yapabilirsin ama içinde süt olsun su degil
  • f/p icin bepanthene
  • Pros bepanten iyi geliyo,geçen ay bi krem daha kullanıyodum,arkadaş vermişti kutunun içinde çok kaşıntı yapıyodu ama %100 çözümdü yani bulursam ondan alıcam şimdilik bepanten ihtiyacımı karşılıyo.
  • Eczanelerde ilaçları var hemen döküyor ama param yok diyorsanız.

Kükürtlü sabun ve soda iş görüyor.
  • yüzünüzde sivilce çıkması durduysa soyucu kremler var kurutup soyuyor onlardan kullanabilirsiniz.
    örneğin isotrexin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23frankenstein23

Pros bepanten iyi geliyo,geçen ay bi krem daha kullanıyodum,arkadaş vermişti kutunun içinde çok kaşıntı yapıyodu ama %100 çözümdü yani bulursam ondan alıcam şimdilik bepanten ihtiyacımı karşılıyo.

Bu ilacın ismi nedir tam olarak ? Krem olanın ?

quote:

Orijinalden alıntı: Deblue

yüzünüzde sivilce çıkması durduysa soyucu kremler var kurutup soyuyor onlardan kullanabilirsiniz.
    örneğin isotrexin

Bu ilaç %100 işe yarar mı? Başka bir ilaç biliyorsan söyle lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Eczanelerde ilaçları var hemen döküyor ama param yok diyorsanız.

Kükürtlü sabun ve soda iş görüyor.

Para bk , dermatolağa işte cildiyeciye felan gittim bir şey olmadı dostum , herhangi bir değişiklik.

• Kırtasiyeden kil al içine limon sık biraz karıştır.Yüzüne sürdükten sonra kil sertleşicek ve dökülür bir hal alıcak yüzünü yıkadıktan sonra olay tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Survivor -- 23 Ağustos 2011; 23:05:15 >
  • Bol protein tüket. Yüzünü her gün kükürtlü sabunla yıka. Saat 22 den sonra yüzüne nemlendirici sür. Cildin hızlı yenilenmesini sağlar. Bir de banyoda keseyi bastırmadan yüzüne masaj yap 5-6 dk. Çok daha hızlı geçer. En az 2 kat hızlı geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bol protein tüket. Yüzünü her gün kükürtlü sabunla yıka. Saat 22 den sonra yüzüne nemlendirici sür. Cildin hızlı yenilenmesini sağlar. Bir de banyoda keseyi bastırmadan yüzüne masaj yap 5-6 dk. Çok daha hızlı geçer. En az 2 kat hızlı geçer.

Bu işlerden gerçekten anlıyorsun sanırım , dermatolog felan mısın ? .Kükürt sabun alacam , nemlendiricide alcam , kese de alacam.Birde cilt soyucu bir krem biliyorsan onu da alıyım .
    Teşekkürler

• sivilceler için idrarı bşr gece beklet sonra pağuk batırıp sivilceye sür diyeni duydum nedense konuyu görünce aklıma geldi
  • Küçüklüğümden beri suratımda sayısız sivilce çıkıyodu hepsinide çıktığı gün patlatıyodum şuan hiç sivilce lekesi yok yüzümde bazılarıda sivilce leke yapar diye hiç patlatmaz öyle kocaman kocaman gezerler.
  • En iyisi zamana bırakmak bi yandan sivilceler ortadan kaybolurken bi yandan suratta tüylenme başlıyor kil'dede bi kaç kremdede çeşitli sabunlardada geçerli bu tüylenme...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.