Şimdi Ara

ACİL - Sıfır Lumia 820? İkinci El Lumia 920?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna benzer bir iki başlık var ama lütfen yardimci olun.

Şu an L520 kullanıyorum ve yarın bir üst model almak istiyorum. L520'yi 300-350'ye sayıyorlar. Ben de üzerine maksimum 500 verebiliyorum.

Telefoncularla görüştüm sifir L820 veya ikinci el L920 alabiliyorum. Sizce ne yapmalıyım L820 alsam pişman olup keşke der miyim? Öte yandan ikinci el L920 alsam başım yanar mı? Bir adet temiz L920 buldum çizik falan yok ancak sonradan bir sorun çıkarsa başım agirir mi?

Yardımlarınızı bekliyorum artı ve eksileriyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi devam ediyordur 920'nin. Kontrol et orada iyice. Biriyle falan görüş hatta ne bileyim. Eğer sorun yoksa 920 al.
  • Eğer garanti vs durumu iyiyse kesinlikle 920

• 920'nin kozmetik olarak durumu iyi. Açıp menüde falan da gezindim biraz normaldi yani dikkatimi çeken olumsuz bir şey yoktu. Garantisi devam ediyor. Ancak bakarak anlayamayacagım bir sorun olabilir mi telefonda? Sonra bir sorun çıksa garanti kapsar mı? Ayrıca 1-2 yıl guncelleme sikintisi olmaz umarim

• Cihazın donanımsal bir sorunu var ve cihaz hiç işlem görmediyse (garanti dışı teknik servislerde tabii) garantisi devam ediyordur. Sorun yaşamazsınız. Onun dışında sizden kaynaklanan fiziksel hasarlarda ücret ödersiniz.
  • Tesekkurler. Peki 920'nin kronik bir sorunu falan var mı ne de olsa ilk lumialardan? Mesela 820'de reset sorunu var diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CemTurgor

Tesekkurler. Peki 920'nin kronik bir sorunu falan var mı ne de olsa ilk lumialardan? Mesela 820'de reset sorunu var diyorlar.

820'de reset sorunu yok, çevremde kullanan arkadaşlarım var fakat hiçbirinin bu konuda şikayet ettiğini duymadım. Benim başıma da hiç gelmedi. 820'nin tek kusuru gece video çekimlerinin çok başarısız olmasıdır. Video/fotoğraf çekmeye düşkün biriysen kesinlikle 820'ye bulaşma, pişman olursun. Ayrıca 920 ekran yönünden çok sağlam bir telefon, senin durumunda ben olsam (bir 820 kullanıcısı olarak) kesinlikle ikinci el bile olsa (durumu iyiyse) 920 alırım.
  • O zaman ne duruyorsun 920yi kaçırma, hayırlı olsun şimdiden ss isteriz

• Tavsiyeleriniz doğrultusunda Nokia Care dükkanından ikinci el 920 aldım 800 liraya. 520'den sonra bu makina uzay teknolojisi ile üretilmiş gibi geliyor Hepinize teşekkürler

• 0-820 2.el 920 den çok daha pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 10 Kasım 2013; 1:13:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

0-820 2.el 920 çok daha pahalı

Ne demek istediğinizi anlamadım

• Den koymamışım düzelttim
    0 820 1000tl civarı 2.el 920 750 den başlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920'yi pahalı mı almışım onu mu söylemek istediniz? Kadıköy de en ucuz 920 şu an 700 lira fakat dükkana güvenmediğim için almadım. 800 verdim Nokia Care'den aldım en azından içim rahat

• quote:

920'yi pahalı mı almışım onu mu söylemek istediniz? Kadıköy de en ucuz 920 şu an 700 lira fakat dükkana güvenmediğim için almadım. 800 verdim Nokia Care'den aldım en azından içim rahat

İyi fiyata almışsın. Zaten 920 nin sıfır fiyatı abartı yüksek. Ederi edeceği 800-900 max 1000 dir zaten daha yukarısına sıfırda olsa ikinci el de olsa alınmaz 920

• quote:

920'yi pahalı mı almışım onu mu söylemek istediniz? Kadıköy de en ucuz 920 şu an 700 lira fakat dükkana güvenmediğim için almadım. 800 verdim Nokia Care'den aldım en azından içim rahat

Hayırlısı olsun iyi yapmışsın 920 almakla.

• Yahu almakla iyi yaptim ancak 520'den sonra bunun şarjı kötü geldi. Su gibi gidiyor sanki? 520 normal kullanımda 2 gün goruyordu neredeyse. Ya da 520'ye alistigim icin Bu boyle kotu geliyor olabilir

• Her nokia care 2.el satıyor mu ben de 920 düşünüyorum
  • quote:

Her nokia care 2.el satıyor mu ben de 920 düşünüyorum

Kadıköy'de 2 tane Care gördüm birinde vardı dostum 920. Hepsinde olmuyor bazıları ikinci el telefon almıyor sanırım. Ama araştırmak lazım. istersen 720 vardı 700 lira

• quote:

quote:

Her nokia care 2.el satıyor mu ben de 920 düşünüyorum

Kadıköy'de 2 tane Care gördüm birinde vardı dostum 920. Hepsinde olmuyor bazıları ikinci el telefon almıyor sanırım. Ama araştırmak lazım. istersen 720 vardı 700 lira

820-920 arasındayım şu anda 820'nin tasarımı ve amoled ekranı hoşuma gitti
    920'nin PPİ değeri GG2 avantajı var
  • Dostum aynı senin gibi 820-920 arasında kalmıştım ve iyi ki 920 almışım diyorum! 820 yabana atılacak bir telefon değil ancak 920'ye dokunduğunuz anda farkı ciddi ciddi hissediyorsunuz. Temiz 2.el 920 bulursanız kaçırmayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.