Şimdi Ara

ACİL SATILIK BUGÜNE ÖZEL 3GS 16GB 1150 TL GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 AYLIK 3GS 16GB BEYAZ DURUMU TEMİZ FULL KUTULU BUGÜNE ÖZEL HEMEN SATILSIN DİYE 1150 TL RESİMLERİ MSN DEN GÖNDERİRM..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bir pm
    +
    telefon garantili mi yoksa yurtdışı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperK

bir pm
    +
    telefon garantili mi yoksa yurtdışı mı

adam konu başlığında garantili demiş ama sen sorduktan sonra mı eklemiş bilemem tabi
  • ilanın açıldığından beri var genmpa garantili arkadaşım...
    fatura yok kutu ve full aksesuar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fatura olmadan garanti geçerli mi acaba ? Eğer öle ise Eskişehir'de nerden görebiliriz telefonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

Fatura olmadan garanti geçerli mi acaba ? Eğer öle ise Eskişehir'de nerden görebiliriz telefonu ?

fatura olmadan tabiki garanti geçerli..herhang ibir problemde baglı bulundugun servise müraacat ediyorsun faturalı yada faturasız.. farketmiyor..cihazın imei nosundan hertürlü işlemi garanti kapsamında yaptırabiliyorun hertürlü derken kullanıcı hataları hariç tabi...
  • quote:

Fatura olmadan garanti geçerli mi acaba ? Eğer öle ise Eskişehir'de nerden görebiliriz telefonu ?

Hocam kütahyadasın sanırım sen de... Cok yogunum nete bile giremiyorum adam akıllı yoksa murat abiye yolla ben gösterivereyim derdim ki murat abi ne derse odur.. Herşeyiyle güvenebilirsiniz.. Her zamanki gibi uygun telefon ve garanti durumuna gelince de imei nosundan bakıp yapabiliyorlar fatura kutu vs.. ihtiyacı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematiche

quote:

Hocam kütahyadasın sanırım sen de... Cok yogunum nete bile giremiyorum adam akıllı yoksa murat abiye yolla ben gösterivereyim derdim ki murat abi ne derse odur.. Herşeyiyle güvenebilirsiniz.. Her zamanki gibi uygun telefon ve garanti durumuna gelince de imei nosundan bakıp yapabiliyorlar fatura kutu vs.. ihtiyacı yok

Evet hocam Kütahya'lıyım

Pazar günü Eskişehir'de olucam uygun olursa telefonu elden görmek isterim.

• slm 1 adet PM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.