Şimdi Ara

ACİL !!Sapphire HD3850 4670 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangisini almalıyım pes 2009 falan oynıcam birde cok ısınıp ses çıkartmasını istemiyorum sistemim yeni dual core 2.5 işlemci asus anakart 2gb ram var birisi 256 bit ama cok ısınıp ses cıkartıyor diyorlar bana yardımcı olurmusunuz?

• HIS HD 3850 kullanıyorum. Evet çok ısınıyo ve fanı gürültülü.Ancak performansı çok iyi çok memnunum. Tavsiye ederim. 2'si arasından da 3850 derim
  • hd3850 ; 4670e göre çok yakar 4670 sessiz yeni teknoloji ve en önemlisi dandik psulu sistemlerde de çalışır
  • hd 3850
  • 256bit veya 128bit olmasına takılma ben olsam hd4670 alırdım
  • performansları yakın olsada 3850 biraz daha iyi üstelik daha ucuz
  • 3850 daha iyi kendi fanını %50 de kullanın cok ısınmaz hemde gurultulu olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

3850 daha iyi kendi fanını %50 de kullanın cok ısınmaz hemde gurultulu olmaz

bunu nasıl yapıcam peki yüzde ellisini kullanmak gibi yada o zmn az performans almazmıyım..

4670 sessiz ve iyiysi onu alıyım çok görüntü farkı olurmu aralarında?psu değidiniz power suppyle ise sanırım o cok iyi deil bendeki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 20 Şubat 2009; 9:46:07 >
  • Fanı %50 kullanacaksın kardeşim. Zaten %50'ye sabitlersen sıcaklıktan yana bir derdin olmaz. 3850 iyi bir seçim olur..
  • peki %50 kullanınca performansında bi değişiklik düşüklük olmazmı? yada sıcaklıktan değilde cok ses cıksın istemem..350 watt sanırım psu? çalısmasında bi sorun oluşurmu??
  • cevapppppppppppppp:)))))))))))
  • neden kimse cevap yazmıyor yüzde 50si nasıl kullancam birde kullanınca performans düşmezmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seda2

neden kimse cevap yazmıyor yüzde 50si nasıl kullancam birde kullanınca performans düşmezmi?

biras sabrediceksin ! 3850 alma ben kullanıorum mennunum ama yeterli deil. 4000 serisi bir kart secmeni tavsiye ederim ayrıca fan hızını speedfan yada atitool programları ile ayarlayabilirsin.
  • 4bin serisi bir kart tavsiye diyorsun 48xx kastın heralde dostum yalnıs anlamasın arkadaş.

bak riva tuner diye bir program var atinn kendi driverinde fan hızı ayarı var oradan fanın donus hızını ayarlıyorsunuz bu kartın %50 sini kullanmak degil fan hızını ayarlıyorsunuz.gerci otomatik modda sorun olmuyor sessiz calısıyor

350w lık psu nun markası onemli gercek degilse 250w falan verir sistemin duzgun ise 4670 ile bile sorun olabilir yani allaha emanet calısıyordur ozaman pc hem 350 hemde tırt psu ise vahim
  • peki şu soruya cevap alsam fanı yüzde elli çalıştırsam performans düşermi ?
  • arkadaşlar cevap lütfen :)
  • Fan hızını %50'de kullanırsan gürültüden yana kazancın olur. Daha sessiz olur yani. Performanstan yana sorun olmaz. Sonuçta sıcaklığı olması gerektiği seviyelerde tutmuş olacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

Fan hızını %50'de kullanırsan gürültüden yana kazancın olur. Daha sessiz olur yani. Performanstan yana sorun olmaz. Sonuçta sıcaklığı olması gerektiği seviyelerde tutmuş olacaksın.

o zaman hd3850 alınırmı sessiz çalışırsa yada 4670 mi hangisini önerirsin:)
  • Hd4670 HD3850 ile eşdeğer perf. veriyor.HD4670de 55nm gpu varken HD3850de 65nm gpu var.Yani buda ısınma ve o.c olarak bize geri dönüyor.HD3850nin bir dez avantajı ek güç girişi istemesi.Ben olsam HD4670 alırdım Ki zaten küçük kardeşi HD4650 aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: N-0NE

Hd4670 HD3850 ile eşdeğer perf. veriyor.HD4670de 55nm gpu varken HD3850de 65nm gpu var.Yani buda ısınma ve o.c olarak bize geri dönüyor.HD3850nin bir dez avantajı ek güç girişi istemesi.Ben olsam HD4670 alırdım Ki zaten küçük kardeşi HD4650 aldım

hd3850 de 65nm gpu var dedin ya bu foruma girme bi daha:D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.