Şimdi Ara

ACİL!!samsung galaxy s3 alsam mı?(BEKLEMEDE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben samsung galaxy s3 almak istiyorum araştırdım hatta iphone 5 ile kıyasladım ve her açıdan bu kazandı
    acaba alsam mı?teknolojiyi çok severim
    bugün gelecek cevaplara göre yarın saat 12 gibi gidip alacağım yada pazartesi alacağım?

şimdiden teşekkürler
    EDİT:arkadaşlar bugün almaya gittim eve geldim 5dk geçti geleli hemen yazayım dedim
    gittim ilk önce faturma filan baktılar olmadı eksk kalıyor dedim 2 tane hattım var ikisini birleştirebilirmiyiz aynı kişinin üstüne ise birleştirebilir dedi bende tamam dedim hazırladım kendi alacağım gittim maketi inceledim filan tabi gaza geldim bir baktım kadın dedi bana müşteri temsilcimize git bende gittim bu hafta pazartesi ile cuma arasında çıkacakmış telefonun sonucu %90 verecekler telefon gelince resimlerini çekerim
    yani bizim iş yattı ancak haftaya alabileceğim ama olsun beklerim
    gittiğimde orda olan telefonlar ve tabletler
    1-ipad1
    2-samsung galaxy s hcd miydi neydi
    3-samsung galaxy s2
    4-samsung galaxy s
    5-turkcellin telefonları
    6-samsung tab(ilk çıkan)
    7-samsung tab 10.1
    8-corby pro
    9-nokianın qwerty klavyeli bir modeli
    10-samsung wave
    11-samsung wave başka bir modeli

gittim bir baktım eski teleofnunu getirenlere turkcell telefonlarından biri(hatırlamıyorum)100tl indirimli
    bir baktım nokia 6600 eski modeli var 2 tane corby vardı birinin camı patlamış,ve nokia ve sony nin eski telefonları vardı

aklımda kalanar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 6 Ekim 2012; 22:52:28 >

• aylarca iph 5 bekledikten sonra galaksy s3 almaya karar verdim. isabetli bir karar vermişim. tavsiye ederim
  • one x + olmassa ip5 bu arada s3 ün her açıdan üstün demişsin bizede söylesene o açıları
  • Niye acil, kaçıyor mu?

Ben zaten iphone 5'in galaxy s3'ten daha iyi çıkamayacağını öngördüğümden (kullanıcı kitlesini düşünürsek o kadar büyük ekran yapmak cüretinde bulunamazlardı, yapamadılarda nitekim, büyük ekran çok çok avantajlı) direk s3'ü aldım. Gram pişman değilim, über bir alet, pek çok insana fazla bile gelecek bir alet. Genelde ben ona yetişmeye çalışıyorum. Ayarlar, mailler, senkronizasyonlar, güncellemeler, herşey otomasyon halinde alette.

Al pişman olmazsın. Sadece telefonun kenarlarını saran alüminyum koruyucular var, onlardan al. Telefonun kenarlarındaki metal çerçevenin içi boş, en ufak darbede eziliyor içe doğru, bu koruyuculardan alırsan için rahat olur. Hem tutusunu da kolaylaştırıyor. Telefon büyük ve çok ince olduğundan elden kolayca düşebiliyor dikkat edilmezse. Eline aldıktan yarın saat sonra telefonun boyutlarına alışacaksın ve ondan sonra 4" ve altı ekranlı tüm telefonlar resmen oyuncak gibi gelecek gözüne bu sözümü unutma.

Onun dışında telefonu aldıktan sonra hayıflanacağın tek konunun kısa pil ömrü olacağını belirteyim o da hepsinde kötü zaten. bu pil olayına bir çözüm bulmaları lazım. Öküz gibi telefonlar yapıyorlar 1,5 gün zor gidiyor pilleri. Eskisi gibi 4-5 gün rahat gidecek bir şey yapsınlar ki mobil cihaz tanımının bir manası olsun. İstediğin gibi kullan cihazını. Aman pili bitecek diye doğru düzgün kullanamıyorsun cihazları. Yakın zamanda sağlam pil ömrüyle hangi marka öne çıkabilirse pazarı ezer benim öngörüm bu.

Özetle, al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 5 Ekim 2012; 22:24:05 >

• Kesinlikle s3 al derim ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

aylarca iph 5 bekledikten sonra galaksy s3 almaya karar verdim. isabetli bir karar vermişim. tavsiye ederim

bende iphone 5 bekliyordum ama bence tasarımı olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

one x + olmassa ip5 bu arada s3 ün her açıdan üstün demişsin bizede söylesene o açıları

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-5-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III
    burda çoğu özelliği iyi ve %23 iphone 5 demiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Niye acil, kaçıyor mu?

Ben zaten iphone 5'in galaxy s3'ten daha iyi çıkamayacağını öngördüğümden (kullanıcı kitlesini düşünürsek o kadar büyük ekran yapmak cüretinde bulunamazlardı, yapamadılarda nitekim, büyük ekran çok çok avantajlı) direk s3'ü aldım. Gram pişman değilim, über bir alet, pek çok insana fazla bile gelecek bir alet. Genelde ben ona yetişmeye çalışıyorum. Ayarlar, mailler, senkronizasyonlar, güncellemeler, herşey otomasyon halinde alette.

Al pişman olmazsın. Sadece telefonun kenarlarını saran alüminyum koruyucular var, onlardan al. Telefonun kenarlarındaki metal çerçevenin içi boş, en ufak darbede eziliyor içe doğru, bu koruyuculardan alırsan için rahat olur. Hem tutusunu da kolaylaştırıyor. Telefon büyük ve çok ince olduğundan elden kolayca düşebiliyor dikkat edilmezse. Eline aldıktan yarın saat sonra telefonun boyutlarına alışacaksın ve ondan sonra 4" ve altı ekranlı tüm telefonlar resmen oyuncak gibi gelecek gözüne bu sözümü unutma.

Onun dışında telefonu aldıktan sonra hayıflanacağın tek konunun kısa pil ömrü olacağını belirteyim o da hepsinde kötü zaten. bu pil olayına bir çözüm bulmaları lazım. Öküz gibi telefonlar yapıyorlar 1,5 gün zor gidiyor pilleri. Eskisi gibi 4-5 gün rahat gidecek bir şey yapsınlar ki mobil cihaz tanımının bir manası olsun. İstediğin gibi kullan cihazını. Aman pili bitecek diye doğru düzgün kullanamıyorsun cihazları. Yakın zamanda sağlam pil ömrüyle hangi marka öne çıkabilirse pazarı ezer benim öngörüm bu.

Özetle, al.

hocam acil dediğim bana pazartesiden sonra lazım pazar günü açık olmadıkları için ancak yarın alabilirim tabi uyuyabilirsem
    telefonun yanlarını saran aleminyumları anlamadım ama adama söylerim sizce hangi kapları alayım bana yazarsanız bir yer buldum birsürü kılıf var 15-25tl arası ordan almayı planlıyorum yada ucuz kılıflardan mı alıyım
    pil ömrü genelde iyi diyorlar ama bakalım
    + soru
    acaba yanında gelen kulaklıklar nasıl???

• quote:

Orijinalden alıntı: guzzle

Kesinlikle s3 al derim ben...

zaten karar verdim gibi s3 alıcam telsimden
    http://www.kktctelsim.com/samsung-galaxy-s3-kampanyasi.html
    ayda 89tl vericem zaten o hattı 16 yıldır kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Niye acil, kaçıyor mu?

Özetle, al.

hocam acil dediğim bana pazartesiden sonra lazım pazar günü açık olmadıkları için ancak yarın alabilirim tabi uyuyabilirsem
    telefonun yanlarını saran aleminyumları anlamadım ama adama söylerim sizce hangi kapları alayım bana yazarsanız bir yer buldum birsürü kılıf var 15-25tl arası ordan almayı planlıyorum yada ucuz kılıflardan mı alıyım
    + soru

bahsettiğim olay şu:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/triobump-galaxy-s3-i9300-aluminyum-metal-bumper-63417280

yalnız bu parayı verme, gerekiyorsa ebayden al. Ben aynısını 20-25 gibi bir rakama almıştım 2 ay önce şimdi 50 olmuş. Demek ki talep artınca ağızları sulandı milletin.

Pil ömrü iyi falan değil 1,5 gün anca giden pil mobil bir cihazda nasıl iyi olur? Rakiplerine oranla değil tabi, ama bir mobil cihaza göre kötü pil ömrü. Bana göre çok çok kötü hatta. Sen böyle telefon yap, sonra pili çabuk bitmesin diye aman parlaklığını kısayım, yok animasyonları keseyim, aman video az izleyeyim, aman oyun oynamayayım. Ee ne anladım o cihazdan o zaman? Dediğim gibi 4-5 gün gidecek şekilde bir çözüm bulmalı üreticiler bu pil olayına, kabak tadı verdi artık.

Kulaklıkları gayet memnun edici, hatta kaliteli kulakiçi kulaklıklarıda müzik dinleyen biri olarak, aletin kulaklıkla verdiği mp3, radyo ses kalitesine oldukça şaşırdım. Alır almaz tunein ve skyfm aplikasyonlarını kur. Radyo olayını kökünden halledersin. Bilgisayardaki mp3lerini de dropbx ile upload edersin, istediğin net erişimi olan her yerde müziklerin yanında olur mis gibi dinlersin.

Bu arada aletin zifiri karanlıkta flaşla foto çekimi enfes. Ben böyle şey görmedim. Karşımdakini göremediğim karanlıkta, sanki gün ışığındaymış kalitesinde ve aydınlığında foto çekiyor flaşı sayesinde. Çok seveceksin. Yalnız flaşsız iç mekan çekimi bu telefona yakışmayacak kadar vasat. Onun dışında dış mekanlarda gerek foto, gerek video çekimi kompakt foto makinesi taşımayı gereksiz kılacak denli başarılı. Fokuslaması, seriliği, otomatik beyaz dengesi ve pozlaması tam ayarında. Hiç üzmüyor. Video ses kaydı kalitesi açısından:

rüzgarlı bir piknik günü

• quote:

quote:

quote:

Niye acil, kaçıyor mu?

Özetle, al.

+ soru

bahsettiğim olay şu:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/triobump-galaxy-s3-i9300-aluminyum-metal-bumper-63417280

yalnız bu parayı verme, gerekiyorsa ebayden al. Ben aynısını 20-25 gibi bir rakama almıştım 2 ay önce şimdi 50 olmuş. Demek ki talep artınca ağızları sulandı milletin.

Pil ömrü iyi falan değil 1,5 gün anca giden pil mobil bir cihazda nasıl iyi olur? Rakiplerine oranla değil tabi, ama bir mobil cihaza göre kötü pil ömrü. Bana göre çok çok kötü hatta. Sen böyle , kabak tadı verdi artık.telefon yap, sonra pili çabuk bitmesin diye aman parlaklığını kısayım, yok animasyonları keseyim, aman video az izleyeyim, aman oyun oynamayayım. Ee ne anladım o cihazdan o zaman? Dediğim gibi 4-5 gün gidecek şekilde bir çözüm bulmalı üreticiler bu pil olayına

Kulaklıkları gayet memnun edici, hatta kaliteli kulakiçi kulaklıklarıda müzik dinleyen biri olarak, aletin kulaklıkla verdiği mp3, radyo ses kalitesine oldukça şaşırdım. Alır almaz tunein ve skyfm aplikasyonlarını kur. anında olur mis gibi dinlersin. Radyo olayını kökünden halledersin. Bilgisayardaki mp3lerini de dropbx ile upload edersin, istediğin net erişimi olan her yerde müziklerin y

Bu arada aletin zifiri karanlıkta flaşla foto çekimi enfes. Ben böyle şey görmedim. Karşımdakini göremediğim karanlıkta, sanki gün ışığındaymış kalitesinde ve aydınlığında foto çekiyor flaşı sayesinde. Çok seveceksin. Yalnız flaşsız iç mekan çekimi bu telefona yakışmayacak kadar vasat. Onun dışında dış mekanlarda gerek foto, gerek video çekimi kompakt foto makinesi taşımayı gereksiz kılacak denli başarılı. Fokuslaması, seriliği, otomatik beyaz dengesi ve pozlaması tam ayarında. Hiç üzmüyor. Video ses kaydı kalitesi açısından:

rüzgarlı bir piknik günü

hocam 59tl çok birde bunun KKTC fiyatıı düşünün ebaydanda alamam KKTC yi tanımıyorlar en iyisi arkadaşıma söyliyeyim sanırım rum tarafında ucuz(daha önce hiç gitmedim)ordan alabilirse alsın.pil olayına girersek ipod touch 4g de yarım gün yetmiyordu bana bu 1.5 gün ise iyi yinede.tamam dropbox yaparım ama zaten içine atmıyacakmıyım telefonun.
    kamerasının 8mp değilde 12 mp olması gerekirdi belki s4 de 12mp yaparlar

bilgilendirmeler için çok teşekkkürler
    edit:video güzelmiş 3d olsun hocam acaba 3d yi telefonlamı çektiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 6 Ekim 2012; 1:19:49 >

• Çok yoğun kullanırsan bu da yarım gün gider heralde. Standart kullanıcı için fazla megapiksele gerek yok. Fazla megapiksel daha kötü foto anlamına gelir hatta. Sensör küçük olduğundan kumlanma artar, özellikle iç mekan çekimleri kötüleşir. 8mp gayet yeterli 10-15 ya da bir büyüğü baskılar için. Baskı alınmayacaksa hiç gerek yok zaten. Şarkıları telefona da atabilirsin tabi.

3d olayını youtube kendi yapmış.
  • Güzel Telefon çoğu özelliği çok bile fazla insana aslında
    Büyük ekrana alışınca gerçekten rahat ediyorsun özellikle internet deneyimi harika :ok:
  • quote:

Çok yoğun kullanırsan bu da yarım gün gider heralde. Standart kullanıcı için fazla megapiksele gerek yok. Fazla megapiksel daha kötü foto anlamına gelir hatta. Sensör küçük olduğundan kumlanma artar, özellikle iç mekan çekimleri kötüleşir. 8mp gayet yeterli 10-15 ya da bir büyüğü baskılar için. Baskı alınmayacaksa hiç gerek yok zaten. Şarkıları telefona da atabilirsin tabi.

3d olayını youtube kendi yapmış.

tamam Allah izin veririse bugün almayı planlıyorum ayrıca Türkiyedeki vodafone bugün kaça kada raçık acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

Güzel Telefon çoğu özelliği çok bile fazla insana aslında
    Büyük ekrana alışınca gerçekten rahat ediyorsun özellikle internet deneyimi harika :ok:

evek büyük ekran çok güzel olacak gibi
  • arkadaşlar bugün almaya gittim eve geldim 5dk geçti geleli hemen yazayım dedim
    gittim ilk önce faturma filan baktılar olmadı eksk kalıyor dedim 2 tane hattım var ikisini birleştirebilirmiyiz aynı kişinin üstüne ise birleştirebilir dedi bende tamam dedim hazırladım kendi alacağım gittim maketi inceledim filan tabi gaza geldim bir baktım kadın dedi bana müşteri temsilcimize git bende gittim bu hafta pazartesi ile cuma arasında çıkacakmış telefonun sonucu %90 verecekler telefon gelince resimlerini çekerim
    yani bizim iş yattı ancak haftaya alabileceğim ama olsun beklerim
    gittiğimde orda olan telefonlar ve tabletler
    1-ipad1
    2-samsung galaxy s hcd miydi neydi
    3-samsung galaxy s2
    4-samsung galaxy s
    5-turkcellin telefonları
    6-samsung tab(ilk çıkan)
    7-samsung tab 10.1
    8-corby pro
    9-nokianın qwerty klavyeli bir modeli
    10-samsung wave
    11-samsung wave başka bir modeli

gittim bir baktım eski teleofnunu getirenlere turkcell telefonlarından biri(hatırlamıyorum)100tl indirimli
    bir baktım nokia 6600 eski modeli var 2 tane corby vardı birinin camı patlamış,ve nokia ve sony nin eski telefonları vardı

aklımda kalanar bunlar

• +++++++
    sizce hangi rengini alıyım mermer beyazı ile çakıl mavisi var renk olarak
  • quote:

+++++++

Bunu bize sorman biraz tuhaf olmuş.

Madem öyle, ben çakıl mavisi deneni beğendim, beyazı hiç beğenmedim. 4 rengi daha çıkmış kahverengi, kırmızı, siyah ve gri sanırım. Kırmızı olan vişne çürüğüne yakın, hepsiburadada var, renk farkına 150 lira istiyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennezs

quote:

+++++++

Bunu bize sorman biraz tuhaf olmuş.

Madem öyle, ben çakıl mavisi deneni beğendim, beyazı hiç beğenmedim. 4 rengi daha çıkmış kahverengi, kırmızı, siyah ve gri sanırım. Kırmızı olan vişne çürüğüne yakın, hepsiburadada var, renk farkına 150 lira istiyorlar :)

bende çakıl mavisi düşünüyorum renkten kastım belki beyaz kirlenir diye ve zaten 50tl lik bumberın 70tl olduğu KKTC de renk farkı herhalde 500tl dir

• Renk senin zevkine kalmış. Beyaz göz yanılgısıyla daha büyük duruyor dolayısıyla ekran da sanki daha büyükmüş gibi geliyor insana. Ben sırf bu göz yanılgısı için beyazı aldım memnunum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.