Şimdi Ara

Acil PSU Tavsiyesi..1 Aydır Bir PSU seçemedim!!! =))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistemim;
    Asus P5WD2 Anakart
    775 pin Intel 3.0 Ghz İşlemci
    2 * 512 Mb DDR2 Ram
    256 mb Gigabyte 7600GS Pci-ex ekran kartı
    WD 160 GB SATA Sabit Disk
    2 tane CDROM umsu sey...(1 DVD-RW 1 Combo)
    1 TV Kartı
    1 Wireless PCI kartı
    1 Floppy ( =)) )
    2 tane de 120 mm lik fan war...

Şimdi MGE 500W PSU'm yanalı yaklaşık 1 ay oldu.. Bir aydır bir turlu karar veremedim yeni bir psuya...Heralde 450+ W olacak...Fiyat olarak da maksimum 130-140YTL vermeyi dusunuyorum.. FSP ve LC urunlere baktım içime sinmedi.. Antec ler de fena degil gibi duruyor(kablosu cıkanlar).... Lutfen bu konunun bilirkisisi bana bir oneri yapsın..Hemen gidip alcam zaten...Simdiden cok tesekkurler..(Eger urunun nerden alınacagını da soylerseniz cook sevinirim)...=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buneyaw -- 21 Şubat 2007; 18:33:58 >

• _____________________________
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

LC Power 550W yada FSP 500W BlueStorm olabilir.

LC Power için ;http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC6550G yadahttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC6550

FSP BlueStorm ;http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1336

LC ler hakkında cok negatif konular var forumda...??

• quote:

Orijinalden alıntı: buneyaw

LC ler hakkında cok negatif konular var forumda...??

Alıntıları Göster
    Nerde varmış.

Nerde varmış.

Alıntıları Göster
    fsp veya seasonic hangi modelini alsan işini görür. aslında fsp hem ucuz hem kaliteli gözün kaoalı alabilirsin bence.

Orijinalden alıntı: tuncaysanli

fsp veya seasonic hangi modelini alsan işini görür. aslında fsp hem ucuz hem kaliteli gözün kaoalı alabilirsin bence.

Alıntıları Göster
    fsp ler beyaz ama degil mi...bluestorm dısında...bn siyah almayı dusunuyorum..cunku kasa siyah ve de gozukuyor...=(( LC ler hakkında birsey soylıyecek olan war mı..14cm fanlı olan 550W psu icin mesela...

fsp ler beyaz ama degil mi...bluestorm dısında...bn siyah almayı dusunuyorum..cunku kasa siyah ve de gozukuyor...=(( LC ler hakkında birsey soylıyecek olan war mı..14cm fanlı olan 550W psu icin mesela...

Alıntıları Göster
    12CM'Lik kullanıyorum herhangi bir sorunum yok.Tabi bide kendin düşün.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

12CM'Lik kullanıyorum herhangi bir sorunum yok.Tabi bide kendin düşün.

Alıntıları Göster
    fiyatı bayaa iyi ama bole cook meshur bir marka gibi gelmedi bana...fsp ler cook gzl gibi ama onlar da beyaz..=(( Antecler hakkında bilgisi olan var mı? Kablosuz bide cogu...=))

fiyatı bayaa iyi ama bole cook meshur bir marka gibi gelmedi bana...fsp ler cook gzl gibi ama onlar da beyaz..=(( Antecler hakkında bilgisi olan var mı? Kablosuz bide cogu...=))

Alıntıları Göster
    Valla kardeşwww.firebal.net'ten aldım adamlar kaliteli ürün satıyolar..Ona göre, hatta DH'nin reklamları var firebal.netle

• quote:

Valla kardeşwww.firebal.net'ten aldım adamlar kaliteli ürün satıyolar..Ona göre, hatta DH'nin reklamları var firebal.netle

Alıntıları Göster
    bende çok kararsız kalmıştım psu konusunda,sonunda tagan'da karar kıldım,mavi bilgisayardan 430 watt'lık olan 2force modelini aldım,ürün çok kaliteli ve ağır,tak çıkar modelide var ihtiyaca göre,bence 5 fazla olsun kaliteli olsun,belki 550 watt'lık başka bir markada alabilirdim daha ucuza,ama içime sinmezdi,tavsiye ederim.http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2479

• quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

bende çok kararsız kalmıştım psu konusunda,sonunda tagan'da karar kıldım,mavi bilgisayardan 430 watt'lık olan 2force modelini aldım,ürün çok kaliteli ve ağır,tak çıkar modelide var ihtiyaca göre,bence 5 fazla olsun kaliteli olsun,belki 550 watt'lık başka bir markada alabilirdim daha ucuza,ama içime sinmezdi,tavsiye ederim.http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2479

Alıntıları Göster
    FSP Bluestorm 500 al arkadaşım. Kesinlikle memnun kalırsın.

• Blue Storm da masmavi beah..Benim kasa kırmızı-siyah yan kapak da acık..=))

Blue Storm da masmavi beah..Benim kasa kırmızı-siyah yan kapak da acık..=))
    hocam illa siyah olacak diyorsan silverstone 500w lık modeli vardı onu al kullanan bi arkadasımdan biliyorum cok memnundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeniAdem

hocam illa siyah olacak diyorsan silverstone 500w lık modeli vardı onu al kullanan bi arkadasımdan biliyorum cok memnundu.

Alıntıları Göster
    be quiet 450 siyah ve tak cıkar kablolu.LC den de antec den de kalıtelıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: t3

be quiet 450 siyah ve tak cıkar kablolu.LC den de antec den de kalıtelıdır...

Alıntıları Göster
    Tagan al dostum.Biraz pahalıdır ama 10 yıl başını ağrıtmaz.

Orijinalden alıntı: reason666

Tagan al dostum.Biraz pahalıdır ama 10 yıl başını ağrıtmaz.

Alıntıları Göster
    peki FSP BlueStorm 500W mı yoksa LC 550W 12cm mi...arasında 30 YTL fark var...ve ucuz olan LC 50 W daha kuvvetli gibi gozukuo =))

peki FSP BlueStorm 500W mı yoksa LC 550W 12cm mi...arasında 30 YTL fark var...ve ucuz olan LC 50 W daha kuvvetli gibi gozukuo =))

Alıntıları Göster
    FSP BlueStorm 500 Watt.

Orijinalden alıntı: Code X

FSP BlueStorm 500 Watt.

Alıntıları Göster
    tagan al dostum arkadaşında dediği gibi

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

tagan al dostum arkadaşında dediği gibi

Alıntıları Göster
    tamam da taganlar 200ytl nin ustunde...?? bn 120-130 ytl civari birsey arıyorum..=)) 450-500W ustu

tamam da taganlar 200ytl nin ustunde...?? bn 120-130 ytl civari birsey arıyorum..=)) 450-500W ustu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: buneyaw

Tamam işte,FSP 500 Watt senin için uygun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.