Şimdi Ara

ACİL. PERT KAYDI. YÜKSEK HASAR KAYDI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi piyasada pert kayıtlı yani yüksek hasar tutanaklı araçlar cok bulunmakta. Benim merak ettiğim husus şu gözümle gördüğüm bi kaza araç oldukça temiz bir araç 2011 golf aracın kazasına şahit oldum bire bir araca pert verdi sigorta şirketi ve parasını aldılar. aracıda aldılar araç kendi servisinde toplandı. simdi sahibi 1 ay kadar bindi sorunsuz satıyor almak istiyorum ama söle merak ettim şeyler var lafı daha uzatmadan :)

1 ) Bu tarz yüksek hasarlı araclara kasko yapılıyor mu
    2) Trafik sigortası yapılıyor.( yanlız sigorta fiyatı artarak mı yapılıyor yoksa normal mi )
    3) Aracın vergisini etkiler mi .

bu sölediklerim benzerinde şeyler hani daha dikkat etmem gereken bişe varsada bilgilendirirseniz sevinirim. Konu acil biraz aracı alacagım ona göre.

• zaten alcagım arac o arac olmasada en az 6 7 sene binerim alacagım araca bende söle düşündüm eger madem uzun sureli bincem aynı paraya düşük model araca bineceğime yüksek model binerim geçmişe dönük kaydı olsun diye düşündüm . ama beni şüpelendiren şey bu aracları benim gibi düşünüp alanlar neden yok . bi noktada yanlıs mı düşünüyorum acaba . vergisi sigortası filan cok mu yüksek cıkıyo diye tereddütte kaldım.
    hocam aracin vergisinin kazayla alakasi olmaz devletin belirledgi yas ve motor hacmi gurubundan vergi odersnz.Sigortada yuksek cikmaz cunku kazayi yapan sahis siz degilsiniz lakin,sizinde kazalarniz varsa yiksek cikar sigortasi.Kazali araci billerek alan kisi sayisi azdir bunuda goz onune alin,saticagniz zaman ucuza gider.Gerci sizde uciza alip ucuza satarsiniz cokta bisey degismz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol hocam zaten binmek icin güvendiğim bir arac var onu alacagımdan bu konuyu actım kagır etmek yada al biraz bin sat amaclı almayacagım. o yüzden herkzden aldıgım bilgiye göre sadece bu husus kasko da etki yapıyor sanırım. kasko yapan bazı sirketler yüksek fiyatan yapıyormus. trafik sigortası ve vergiyi etkiklmiyorsa sıkıntı olmaz ozaman.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.