Şimdi Ara

Acil PC yardımı gerek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni ufak bütçeli sistem yapıyorum sınırım 750 TL idi.

İşlemci APU;
    AMD A10 7870K 3.9 Ghz 4 MB FM2+

Ana kart;
    MSI A68HM-E33 V2 2133 Mhz(OC) FM2+ mATX

Kasa;
    Power Boost VK-1636 350W ATX Kasa Shiny Piano Siyah

Toplam 700 TL tuttu. Sinerji Bilgisayar.com'dan sipariş edeceğim vatanda 800'e çıkıyor aynı şeyler.
    Elimde zaten Ddr3 iki adet 2 GB RAM var bunlar yeterli gelir mi ? RAM sıkıntı çıkarır mı ? 1333mhz de olabilir 1600 de bilmiyorum.
    Elimde 500 GB ATA Hard diskte var.
    Ve kasayı 350W alıyorum bu güç yeterli mi ?

Durum acil yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyxaxsxixn -- 26 Mayıs 2017; 23:50:6 >

İntel 5820K / Msi X99S Gaming 9 ACK / Evga RTX 3080 FTW 3 ULTRA GAMİNG + EK Water Blok / Asus ROG Swift PG348Q 34″ 3440×1440 IPS G-Sync Curved 100Hz / Corsair Graphite 780T White / Custom Liquid Cooling / GSKILL TRIDENT Z 2x8GB 16GB DDR4 3200MHz CL16 / Corsair AX860i / R Λ Z Ξ R Blackwidow Chroma / Steel Series Rival 700 16.000 CPİ Gaming Mouse / R Λ Z Ξ R Orbweaver Gaming Keypad / HyperX Cloud Alpha S Gaming Headset / Creative Sound Blaster Zx PCIe Sound Card / Logitech Z 5500 5 1 / Samsung 960 EVO 500 GB NVMe - M.2 SSD / WD MY Cloud Mirror 8 TB NAS / Seagate 4 Tb İronWolf 64 Mb NAS HDD / Seagate 3 Tb Barracuda 64 Mb HDD /

• apu kullanıyorum 2.sıstem olarak

7850k
    Msı A88xm e35 v2
    Ram corsair 2*4gb 2400mhz ram

Ram kılı kılına yetıyor
    4gb olursa cok zorlanırsınız
    ramlerıde 2400mhz almalısınız perf ıcın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.