Şimdi Ara

ACİL - Oyun için pc-donanım tavsiyesi lazım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun amaçlı bir donanım tavsiyesi lazım bana,

fiyat olarak 900~1000ytl arası birşey düşünüyorum.

anakart,islemci,ram,ekran karti,hdd,kasa... tavsiyeleriniz?

• upp bu gece bulmam lazim lütfen yardim edin.
  • forumu ara bul. forumda kaynıyo. milletin işi yok senin için fiyatmı araştıracak
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyildirimgs

forumu ara bul. forumda kaynıyo. milletin işi yok senin için fiyatmı araştıracak

+1 Haklısın.
    Biraz araştır.
  • özür dilerim efendim.

• dostum en azından şunları şunları almayı düşünüyorum bunlar oyun için yeterli mi falan de ya da hangilerini alayım ya da almayayım die sorsan daha iyi olurdu..ama ben genede sana bi sistem söliim..
    AMD - ATHLON 64 3200+ 939 VENICE
    EPOX - 9NPAJ
    2x512 cl2 ddr Twinmos ram
    160gb sata2 ncq hdd(markası sen seç samsung&seagate)
    SAPPHIRE - X800GTO
    400w Aopen kasa ya da Foxconn ya da Coolermaster seçim senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim yaya, teşekkür ederim welcome to hell
    işi gücü olandan değil zaten vakti olup bana oneri verebilecek iyi kullanicilardan yardim istedim (misal, yaya, welcome to hell)digerlerinin ban ban ban diye atlamasina gerek yok eh yinede ozur dilerim kendilerinden goruntulerini kirlettigim icin

bu konuyuda aradım ama belirttigim fiyatlarda oyun icin ne alirim bulamadim bilemedim fazla anlamadigim icin oyun icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taka002 -- 8 Mart 2006; 23:58:03 >
  • oyun için alıyorsan kesinlikle amd alacaksın..sana yazdıım sistem gayet iyi.. paran yetiosa amd 3700+ san diago'da alabiliorsun..yalnız ekran kartı konusunda pek bilgili olduğumu söylemem..ekran kartı tawsiyesi alabilirsin bilgili arkadaşlardan..
  • Dostum imzamdaki sistemden aşırı memnunum ve ta bir oyun bilgisayarına sahibim.1 hafta önce topladım.Monitör,yazıcı,direksiyton kitini falan çıkar içinden; işlemciyi de 3200e falan indir.Ekran kartından da kısmam lazım diosan bi 6600Gt al.Ama benim ekran kartı 6800GS'lerin bile performansını aşıyor testlerde...Seçim senin
  • AMD Athlon 64 3200 : 199$
    Asus A8N-E : 114$
    Twinmos DDR 400 512x2 : 91$
    Samsung 120GB 7200RPM 8MB : 86$
    Sapphire 256MB ATI Radeon X800-GTO : 192$
    Samsung 52x24x52x16 Combo : 32$
    Creative 2+1 Speaker : 28$
    17" LG 1717S LCD : 267$
    LinkSys ADSL : 55$
    A4TECH Mause + Klavye: 28$

TOPLAM: 1091$+KDV
    1287 $ kdv dahil

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/kullanici/sistemtopla/index.php?s=vKfqTWfZGm6XtyjA9uX3s0K2JnnbvEMuAkeXSrtkqAUBsDsI1I dan bu sistemi topladım, maliyeti düşürmek icin degisiklik - cikarma yapilabilirmi bu listede veya liste nasil sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taka002 -- 9 Mart 2006; 0:16:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.