Şimdi Ara

ACİL !! NİHAT BİLGİN VS YAYIN DENİZİ VS 345 FİZİK SORU BANKASI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salı günü kitapcıdan satın alıcam bu 3 kitaptan birini o yüzden en az 1-2 tanesini cozen birinden karsılastırma istiyorum

Nihat Bilgin TYT AYT Fizik sb VS Yayın Denizi TYT Fizik sb VS 345 TYT Fizik sb

bu 3ünü kalite, sınava yakınlık, ösym tarzı, zorluk, gelistiricilik olarak kıyaslayabilir misiniz ? 345 cıkarmadan once herkes nb ve yd onerirdi ama 345in tyt fizik sb si cok ovuluyor, kimse sorsam ortanın 1 tık üstü tam osym tarzı sorular denemelerdekiler gibi diyor, gercekten iyi mi ? yayın denizi tyt fizikten iyi mi ? yardım lütfen !!

• hocam size birkac sorum var o zaman

1) 345 370 sayfa yayın denizi 180 sayfa yani 2 kat daha kalın 345 yayın denizine göre, cok vakit alıyor mu kitap ?

2) zorlugu nasıl ? ilk kitap olarak mı cozdunuz ? ogretici bir kitap mı yoksa osym tipi ortanın üstü bir kitap mı ?

3) yayın denizi yorum agırlıklı demişsiniz ama 345i herkes yorum agırlıklı olmasıyla övüyor, 345 de yorum agırlıklı degil mi ? bilgi ve eski tip sorular agırlıklı mı ?

4) karma testleri, orjinal testleri ve günlük hayat testleri nasıldı kitabın ? yeni nesil yorum agırlıklı mıydı yoksa normal sorular mıydı ?
  • TURG UTUC T kullanıcısına yanıt
    Hocam 1. soruya cevap vereyim sorular çok büyük puntolarla yazıldığı için 345 çok kalın yoksa soru bakımından aynıdır. Diğerleri hakkında pek yorum yapamayacağım daha çözmedim 3'ünüde. Ama tavsiyem 345 başlayıp denemeler kötü gelirse Nihat Bilgin ve ya yayın denizi yapmanız
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    hmm anladım hocam tesekkurler klasik 345 diyosun :D klasik testlerde 1 sayfaya 3-4 soru, orjinal testlerde 1 sayfaya 2 soru :Asd.ad
    345 fena kitap değil orijinallerde ciddi güzel sorular var. 0'dan başlıyor yani. Ama benim seviyem çok iyi yok ederim diyorsanız orasını bilemem
  • yayın denizi canını yakabilir söyliyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    neden hocam ? cok mu zor ? karaagac sb, mf kazanım sb gibi kitaplar yayın denizinden bile kasıntı diyorlar gerek var mı böylelerine ? 345 + nihat + bol deneme yetmez mi sizce full ya da fulle yakın yapmak icin tyt ayt fizigi ?
    yayın denizini cozdunuz mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    EN İYİ AYT MAT SORU BANKASI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyw hocam :) uplamak icin cevap giriyorum UP
  • yayın denizi geçen sene beni çok zorladı yapamadıkça moralim bozuldu çok yorum ağırlıklı işlem nerdeyse 0 ona göre bak derim
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    yayın denizi tyt fizik sb yi mi cozmustunuz hocam ? cok mu zor ? sizin ilk kitabınız mıydı, eger ilk kitabınız degilse ondan once neler cozmustunuz ? konuyu nerden calısmıstınız ?

eger zorsa ondan once ne onerirsiniz ? bir de osym 2018 tyt 2019 tyt fizik sorularını gordunuz, yayın denizi tyt fizik o ayara uygun mu yoksa gereksiz vakit kaybı bir kitap mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURG UTUC

yayın denizi tyt fizik sb yi mi cozmustunuz hocam ? cok mu zor ? sizin ilk kitabınız mıydı, eger ilk kitabınız degilse ondan once neler cozmustunuz ? konuyu nerden calısmıstınız ?

eger zorsa ondan once ne onerirsiniz ? bir de osym 2018 tyt 2019 tyt fizik sorularını gordunuz, yayın denizi tyt fizik o ayara uygun mu yoksa gereksiz vakit kaybı bir kitap mı ?
    hocam açıkcası ilk olarak onu almıştım ama inanın bana çok zor yorum ağırlıklı ve ecel terleri döküyorsunuz eğer temeliniz yoksa ilk işlem yapabileceğiniz bir sb alın palme olur eğitim vadisi olur sonra yorum ağırlıklı bi sb bitirin
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    hocam gereksiz zor bir kitap mı ? 2018-19 tyt fizik sorularından cok mu zor ? bi de siz konu anlatımını nerden calısmıstınız ?
    Üç kaynağı da kismî olarak kullanmis biri olarak yardimci olabilecegimi dusunuyorum size.
    345'in kalin olma sebebi sayfa basi yaklasik 4 soru dusuyor olmasi, cok da bakmayin bence kalinligina. Asiri zaman alan bir kitap degil. Orijinal ve OSYM kisminin bazi sorulari zorluyor.
    Ilk kitap olarak cozulebilir bence, ben asagi yukari sifirdan basladim 345'e ve cok yanlisim cikmiyor. Tabii daha birkac unite temizledim, optik sorularini falan bilmiyorum. Bence OSYM'den daha kolay veya zor soru da var 345'te, tam ayarinda soru da.
    Kitap hem islemli sorulari hem yorum yaptiran sorulari kapsiyor, genel olarak yorum ama. Enerji unitesinde bile oldukca az islem iceren soru vardi. Bazi yerlerde bilgini olcuyor evet, suyun ozel durumunu bilmeni istiyor mesela.
    Yayin Denizi 345'ten daha zor ama hos bir kitap, gecen sene Basinc ve KK konularini cozerken bayagi eglenmistim. Yorum sorulari 345'ten daha agir. Ama sunu da belirtmem gerekiyor; ben yorum sorularinda degil islem sorularinda zorlanan biriyim. Yayin Denizi bana cok da zor gelmemisti o yuzden.
    Nihat Bilgin'i bu ucu arasindan en sona saklamanizi oneriyorum, kitapla ilgili cokca yorum bulundugundan uzun bir sey yazmama gerek oldugunu dusunmuyorum.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben kafa dengi tyt fizik çözüyorum, basit bir kitap temelden alıyor ama gerçekten iyi temelin oluyor, ondan sonra da Nihat bilgin alıp hem tyt sini hem ayt sini kullanırım diye düşünüyorum.
    Nihat bilgin düşünüyorsan ilk kitap olarak, 2. kitaba gerek yok çünkü zaten zor bir kitap daha zoru yoktur piyasada. 2 kitap çözmek istiyorsan ilk kitabın Nihat bilgin olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok tesekkurler hocam :) 345 osym tipi, osym seviyesinde bol yorum sorusu olan bir kitap ve kasıntı zor da degil yani. konu anlatımı + 345 + tyt fizik denemeleri yeterli olur mu yoksa 2. sb mi lazım sizce ?

UP
    O tamamen size bağlı, ne zaman iciniz rahat ederse sb cozmeyi birakabilirsiniz.
    Benim optikte sorunum oldugu icin konular bitince bile elimde kalan kitaplardan optik kismini koparip cozecegim mesela foy gibi.
    Benim arkadasim 3 sb cozdu gecen sene, ben bir tanesini bile bitirmedim; sonuc olarak ayni neti yaptik TYT Fizik'te.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.