Şimdi Ara

ACİL.. Msi Sarj Adaptör Markası Liteon Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI CX640 model laptop aldım.Bimeks'ten ancak sarj adaptörü markası Liteon kıllandım yarın gidip değiştircem ama Msi kendi adaptörü var dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür41 -- 5 Kasım 2011; 11:35:41 >

• Kendi adaptörü yok bendede o geldi kendi adaptörü olsa koyarlardı heralde.! Biraz araştır.!
  • imzamdaki laptopla bile lite-on 120watt modeli geldi. Ayrıca bu kadar bilgisiz olunmaz. Çoğu markanın kendine ait adaptörü yoktur. Çok büyük firmaların oluyor.

Evde 3 laptop var.
    Benimki yani msi lite-on 120watt
    kardeşimde acer 5740g, onda da lite-on 90watt var. Ekran kartını sınırlarına kadar zorladım pilsiz bir şekilde idi adaptör hala sağlam
    annemde samsung r522 var, li shin international enterprise corp. diye 90watt'lik bi adaptör var.

Lite-on'un dvd-rw'lerini sevmiyorum çok kalitesizler ama aceri 1,5yıldır kullanıyorum. günlerce açık tuttuğum oluyordu. yine de bir şey olmuyordu.
  • Bütün notebook adaptörleri kendi adı altında değildir kendi adı altında yazılı olanlarda örneğin Toshiba, Hp, Asus v.s. bunlarda ya Lite-on yada Delta Electronics'tir yani kıllanmanı gerektirecek bir nokta yok(:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS Laptop Şarj Olmuyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.