Bildirim
ACİL.. Msi Sarj Adaptör Markası Liteon Çıktı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kendi adaptörü yok bendede o geldi kendi adaptörü olsa koyarlardı heralde.! Biraz araştır.! -
imzamdaki laptopla bile lite-on 120watt modeli geldi. Ayrıca bu kadar bilgisiz olunmaz. Çoğu markanın kendine ait adaptörü yoktur. Çok büyük firmaların oluyor.
Evde 3 laptop var.
Benimki yani msi lite-on 120watt
kardeşimde acer 5740g, onda da lite-on 90watt var. Ekran kartını sınırlarına kadar zorladım pilsiz bir şekilde idi adaptör hala sağlam
annemde samsung r522 var, li shin international enterprise corp. diye 90watt'lik bi adaptör var.
Lite-on'un dvd-rw'lerini sevmiyorum çok kalitesizler ama aceri 1,5yıldır kullanıyorum. günlerce açık tuttuğum oluyordu. yine de bir şey olmuyordu. -
Bütün notebook adaptörleri kendi adı altında değildir kendi adı altında yazılı olanlarda örneğin Toshiba, Hp, Asus v.s. bunlarda ya Lite-on yada Delta Electronics'tir yani kıllanmanı gerektirecek bir nokta yok(:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X