Şimdi Ara

acil - Mavi ekran - System Failure - Restart - Error caused by a device driver -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam tekrar sorunla karşınızdayım.bir gün geçmiyor ki rahat nefes alıyım.
    yeni sorunum yaklaşık olarak 2 hafta önce bir programı kullanabilmek için bilgisayarımın tarihini geriye alarak bilgisayarımı kullanmaya başlamıştım ancak bir gün tarihini günümüz tarihine çekmeden sistemi kapattım ve ertesi açışımda tahmin ediceğiniz gibi tüm lisanslarım geçersiz oldu.

bu olayların ardından bilgisayarda mavi ekran çıkartıp yeniden başlama sorunu oluşmaya başladı.bu sorunu ancak makine yeni açıldığı zaman yapıyor eğer açılırsa keyfi olarak sorun olmadan kullanılabiliyor.

izlenimlerime göre bu sorunu us robotics 805410 modelli wireless pcmcia adaptörümü taktığımda ortaya çıkartıyor.ilk başlarda tez aşamasında olduğum projeyi bitirip daha sonra formatlarım bilgisayarı düşüncesiyle wireless bağlantımı ethernet üzerinden kabloluya çevirdim. bir süre bu şekilde de sorun çıkartmamasına rağmen sistemin, mavi ekranlar çıkıp restart olması durumu yeniden meydana geldi.

sıkıldım.format attım.elimde laptopla birlikte gelen toshiba recovery disk var.onunla kuruyorum sürekli..XP home edition.ardından service pack2..tüm güncelleştirmeler tamam iken ben kabloyla bağlanmaya devam etmeye başladım..ghost ile image aldım sorunsuz sistemden artık güncelleştirmelerden bıkmıştım çünkü.
    velhasıl gelgelelim ben pcmcia kartı bilgisayarıma takınca direk o sorunla karşılaştım yine mavi ekran!
    dedim bu olmucak böyle kabloya geri dönüp çözüm arıyım; ancak dün kabloyla düzgün çalışan makine bu sabah mavi ekranı görüp restart etti kendini..

windows da hata raporu gönder diyince microsoft online crash analysis sayfasında bunun bir hardware ' in driveri yüklenirken oluştuğunu ifade ediyor hadi kartı taktıgımda driverini load ediyor mavi ekran çıkartıp sonra restart oluyor peki ama neden kablolu kullanımda da aynı sorun çıkıyor ip almaya çalışırken patlıyor makine ozaman da ethernet kartının driverimi buna neden oluyor..

hata sayfasını ek olarak yolladım teşekkür ederim...

bana yardım etmeniz dileklerimle..

e.

(BURAYA TEKRAR HATA MESAJINI ILETIYORUM OLAKİ JPEG FILE GONDERILMEZ DIYE.)

Error caused by a device driver

Thank you for sending an error report to Microsoft.

Error report summary

Error type : Windows stop error (A message appears on a blue screen with error code information)
    Solution available? : No (see Next steps)
    What does this error mean? : Windows has encountered an error from which it cannot recover and needs to restart
    Cause : Unknown device driver
    Computer symptoms : A message appears on a blue screen with error code information (for example: e.g. 0x0000001E, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED)
    Additional steps for you to take : Important: Please continue to send error reports so analysts at Microsoft can study and try to correct the problem as quickly as possible

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.