< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
acil matematik çözemeyen ırmak hoca demek istedin herhalde
|
her videosuna üşenmeden girip dislike attım umarım youtube işini bırakır. Seneye girecek arkadaşlar acile baskı yapsın daha iyi hoca çözsün. Mesela Matematiğin Fatihi diye bir adam var çok kaliteli soruları çok iyi çözüyor. Irmak hoca rezalet hiçbir şeyi açıklamıyor öncülü okuyup geçiyor resmen. Okuldaki hocam olmasa yanlışlarımdan hiçbir şey anlamayacaktım. AYT mat kitabında çözümlerin PDF i vardı orası sayesinde anlıyordum bu denemenin PDF i de yok.
|
Onlar evli mi hocam ciddencjekmsjsmck
|
her videosuna üşenmeden yazdım, instagramda da denk geldikçe yazıyorum acilin sayfasına. hadi biz bi halt anlamadık çözümlerden bari bizden sonra girecek olanlar anlasın. sadece pdf çıksa daha iyi olur kadının “bak buraya, anladın mı, tamam mı” demesi bile sinir bozuyor. behzat mı zannediyorsun kendini çok sinirliyim buna ya oku oku geç anca
|
Acili Tunç kurt çözmeli seneye. Tunç kurtu tanıyan varsa söylesin acile mail falan atsın, alsın işi. Yürür oradan Hem acilin işine gelir hem de Tunç kurt kendini çok geliştirme fırsatı olur win win.
Bana faydası yok(sınava hazırlıkta son senem) ama işini iyi yapan insanların işini iyi yapan insanlarla çalışmasını isterim. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DB0D4E4B -- 3 Mayıs 2019; 12:6:41 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|