Şimdi Ara

Acil matematik cozen irmak hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yoksa bitek bana mı böyle geliyor?

Acil ayt mat denemelerini çözen bu hoca bence cevap anahtarına dua etmeli. Bu nedir arkadaş güzelim denemeyi resmen batırmış bu kadın.
    Soruları ezberleyip videoya geçmiş resmen.
    Kenan karayı örnek alması lazım.

Ayt mat kitabında da PDF deki çözümleri ezberlemisti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• her videosuna üşenmeden girip dislike attım umarım youtube işini bırakır. Seneye girecek arkadaşlar acile baskı yapsın daha iyi hoca çözsün. Mesela Matematiğin Fatihi diye bir adam var çok kaliteli soruları çok iyi çözüyor. Irmak hoca rezalet hiçbir şeyi açıklamıyor öncülü okuyup geçiyor resmen. Okuldaki hocam olmasa yanlışlarımdan hiçbir şey anlamayacaktım. AYT mat kitabında çözümlerin PDF i vardı orası sayesinde anlıyordum bu denemenin PDF i de yok.
    her videosuna üşenmeden yazdım, instagramda da denk geldikçe yazıyorum acilin sayfasına. hadi biz bi halt anlamadık çözümlerden bari bizden sonra girecek olanlar anlasın. sadece pdf çıksa daha iyi olur kadının “bak buraya, anladın mı, tamam mı” demesi bile sinir bozuyor. behzat mı zannediyorsun kendini çok sinirliyim buna ya oku oku geç anca
    Acili Tunç kurt çözmeli seneye. Tunç kurtu tanıyan varsa söylesin acile mail falan atsın, alsın işi. Yürür oradan Hem acilin işine gelir hem de Tunç kurt kendini çok geliştirme fırsatı olur win win.
    Bana faydası yok(sınava hazırlıkta son senem) ama işini iyi yapan insanların işini iyi yapan insanlarla çalışmasını isterim.
  • her videosuna üşenmeden girip dislike attım umarım youtube işini bırakır. Seneye girecek arkadaşlar acile baskı yapsın daha iyi hoca çözsün. Mesela Matematiğin Fatihi diye bir adam var çok kaliteli soruları çok iyi çözüyor. Irmak hoca rezalet hiçbir şeyi açıklamıyor öncülü okuyup geçiyor resmen. Okuldaki hocam olmasa yanlışlarımdan hiçbir şey anlamayacaktım. AYT mat kitabında çözümlerin PDF i vardı orası sayesinde anlıyordum bu denemenin PDF i de yok.
  • Ben kötü yorum yaptım silmiş galiba
  • acil matematik çözemeyen ırmak hoca demek istedin herhalde
  • Acilin kalitesine o çözümler yakışmamış. Irmak Hoca Resmen denemeyi katledilmiş.
    Kenan Reis geometrisini efsane çözüyor.
  • cok kotu irmak hoca ya,sml hoca idare eder rejenerasyonu cozuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar evli mi hocam ciddencjekmsjsmck

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT MATEMATİK MERT HOCA
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acil tyt mat pkob çözümlerinde de yanlışlar oluyor :/
  • nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Sml gayet iyi ya, kısa yolları da anlatıyor adam

• Hocam ikisi de bence anlatmayı beceremiyor bi kenan reyiz var

Anlatmayı değil bence çözdüğü soruyu da bilmiyor önceden sorup öğreniyor nedenini bilmediği için ezber bi çözüm yapıyor. Yani kötü niyetli değil sadece bilmiyor en yüksek olasılık bence bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DB0D4E4B -- 3 Mayıs 2019; 12:6:41 >
  • her videosuna üşenmeden yazdım, instagramda da denk geldikçe yazıyorum acilin sayfasına. hadi biz bi halt anlamadık çözümlerden bari bizden sonra girecek olanlar anlasın. sadece pdf çıksa daha iyi olur kadının “bak buraya, anladın mı, tamam mı” demesi bile sinir bozuyor. behzat mı zannediyorsun kendini çok sinirliyim buna ya oku oku geç anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle hocam

• loyals L kullanıcısına yanıt
    Bak buraya çocuk adam

• 3 4 5 i bir sürü çözen var. Sağlam bir Matematikçi de Acil Matematik denemelerini keşke çözse.
  • Acile yakıştıramadığım bir hoca kendisi pdf çözümü biliyor ona rağmen doğru düzgün çözemiyor.
  • Acili Tunç kurt çözmeli seneye. Tunç kurtu tanıyan varsa söylesin acile mail falan atsın, alsın işi. Yürür oradan Hem acilin işine gelir hem de Tunç kurt kendini çok geliştirme fırsatı olur win win.
    Bana faydası yok(sınava hazırlıkta son senem) ama işini iyi yapan insanların işini iyi yapan insanlarla çalışmasını isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.