Şimdi Ara

Acil kedi konusu(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okulun dibinde kedi buldum bir süredir de bakmak için kedi arıyordum kediyi bulduğum gibi eve götürdüm aşılarını vs bugün yaptırıcam ama kedi evde rahat değil gibi ve ağlamaklı bakıyor kahroluyorum. Şimdi ben kediyi almasam soğuktan ölecekti kötülük etmedim yani ama biraz huzursuz gibi ve benden kaçıyor. Napabilirim? Zamanla alışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DF3AA226 -- 14 Aralık 2017; 11:47:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil kedi konusu(çözüldü)

• Yavrusu vs olabilir dişi kediyse veteriner bilebilir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

Çok çok normal. Evi ve seni benimsemek için biraz zamana ihtiyacı var sadece.

Gözleri sulu sulu baktı çok üzüldüm. Çok güzel bi kedi. Umarım alışır. Az önce kucağıma yattı biraz yaladı da beni. Yani ama ağlayınca sanki yanlış bir şey yapmışım gibi düşündüm. Dışarısı çok soğuk bu havada mümkün değil hayatta kalması. Yani her türlü eve almam daha iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Yavrusu vs olabilir dişi kediyse veteriner bilebilir belki.

Hocam kendisi de yavru daha.

• Belki onu arkadaşlarından veya ailesinden ayırdın.Onun kaldığı yerlerde başka kedi var mı?Bir de kediler illa ki bir yer buluyor.Öncelik onları beslemek olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierra 117 -- 14 Aralık 2017; 11:37:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierra 117

Belki onu arkadaşlarından veya ailesinden ayırdın.Onun kaldığı yerlerde başka kedi var mı?Bir de kediler illa ki bir yer buluyor.Öncelik onları beslemek olmalı bence.

Mümkün değil. Yalnızdı. Hatta yuva filan yapmışlar okulda ama kartondan. Yani tirtir titriyordu. Beni suçlu hissettirme ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gözünün sulu olması ağladığı anlamına gelmiyor hocam yavru kedilerin sıklıkla gözleri mikrop kapıp akar. Eğer seni yaladıysa sevmiştir ve halinden de memnundur merak etme. Göz sulanmasını veterinere sorabilirsin.

Cidden mi? Baya yaladı ama hala arada kaçıyor. Alışacak inşallah. Cevap için teşekkürler.

• Üşümüşse iyi yapmışsın.Bir de yavru olduğu için daha çok üşüyorlar sanırım.

• quote:

Kaçması biraz oyun falan da olabilir aslında. İp türü bir şeyler varsa yerde sürükleyerek onunla oynayabilirsin, kediler çok severler. Yeni aile üyen hayırlı uğurlu olsun, umarım çok mutlu olursunuz:)

Çok teşekkürler. Çok mutluyum. Uyuyor şimdi.

• sakın market sütünü içirme,içireceksen biraz su kat çünkü kediler sütü sindiremiyor,ishal olup ölüyor.veterinere götür ve göz damlası al(neokort).gözleri muhtemelen kirlidir bundan damlat ki kör olmasın. tırnaklarını bileyecekleri bir şey al.kalın bir ağaç dalı olabilir ya da veterinere sor ne alayım diye.kedi zamanla alışır meraklanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

sakın market sütünü içirme,içireceksen biraz su kat çünkü kediler sütü sindiremiyor,ishal olup ölüyor.veterinere götür ve göz damlası al(neokort).gözleri muhtemelen kirlidir bundan damlat ki kör olmasın. tırnaklarını bileyecekleri bir şey al.kalın bir ağaç dalı olabilir ya da veterinere sor ne alayım diye.kedi zamanla alışır meraklanma

Biraz süt içti ama sorun olur mu? Çok içmedi az içti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DF3AA226 -- 14 Aralık 2017; 12:2:39 >
  • Bir sorun olursa ozel mesajdan atabilirsin hocam elimden geldigince cevap veririm. 8 aylik bir kedim var benim de.

• Hoş geldin arkadaşım en iyisini yapmışsın tebrik ediyorum.Zamanla alışır sana

Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Göze Kaçan Sigara Dumanı

Bir sorun olursa ozel mesajdan atabilirsin hocam elimden geldigince cevap veririm. 8 aylik bir kedim var benim de.

Sorun olursa atarım hocam sağol.

@trplayer hoşbulduk.

Acil kedi konusu(çözüldü)

• Olmaz galiba.daha içirme.içireceksen sulandır.kireçli su verme.suyu kaynat mikrobu gitsin

• Hocam bilemiyorum veteriner anlar zaten sanırım. Kısırlaştırırsanız ileride evde daha rahat olur, yoksa dışarı çıkmak ister.

• Iyi yapmisin ama ortaligi diskilayabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.