Şimdi Ara

ACİL!! İSTANBUL CERRAH PAŞADA YATMAKTA OLAN DAYIM İÇİN KANA İHTİYAÇ VARDIR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah acil şifalar versin
  • Allah şifalar versin. Burada yetkili olan yönetici arkadaşıma söylüyorum.

Edit: Oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Şubat 2012; 18:13:38 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • geçmiş olsun.twitter hesabın varsa ordan çok takipçisi olan kişilere rica et retweet yapıyorlar ordaha daha yüksek ihtimal yardım çıkması
  • HOCAM İLGİLENEN ARKADAŞLARIMIN HEPSİNE TEKER TEKER TŞK EDERİM TWİTER HESAP YOK OLANLARINDA ORDAN İLAN VERMELERİ MÜMKÜNMÜDÜR BEN FACE VE DİĞER SİTELERDE HER BİR KOLDAN SALDIRDIM YARDIMCI OLAN OLMAYAN İLGİLENEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN
  • Acil!!! cerrah paşada yatmakta olan dayım için brh- kana ihtiyaç var yardımcı olabileceklerin lütfen benimle irtibata gecebilirlermi 0536 218 24 31 telefonla irtibata geçmeleri önemle rica olunur..

GÜNCEL
    ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Allah acil şifalar versin kardeşim uysa ilk ben bağışlardim bundan şüphen olmasın
    ### HARİCİ BİLEŞENLER BÖLÜM KURALLARI ### ###EV ELEKTRONİĞİ BÖLÜM KURALLARI###
    ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• up

Orijinalden alıntı: xXxozaltayxXx

Yaşım 16 kurtarmıyo yoksa verirdim :(

nasil kurtarmiyor.
  • Arkadaşlar ilgi gösteren herkezden yardımlarını esirgemeyen herkezden allah razı olsun aranılan kan bulunmuştur çok yoğundum tekrar dönemedim sizlere allah razı olsun admin gerekli müdaheleyi yapabilirsiniz hocxam herkeze saygılar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.