Şimdi Ara

ACİL!!! Giriş Belgesi Kare Barkod ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu arkadas, bilgisayar ekranında cıbıl cıbıl gözüken fotoğraf altındaki kare barkod mis, yazdırıyorum renkli renksiz her türlü ulen o kare barkodun netliğinde bi düşüklük var ,fotoğrafım filan temiz güzel, ama kare barkodun tam ortasında bi netlik düşüklüğü var sorun olur mu?sizlerdeki kare barkodlar bire bir ekrandaki kadar net mi? paşababam birşey olmaz lan herkeste multi dpi lı yazıcı var mı dese de, içime bi kurt düştü.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecubamojito -- 24 Mart 2011; 21:54:25 >

• yav hocam bir şey olmaz kafanı yorma..
  • üstadım sende nasıl ? eğer giriyorsan sınava. hayır yani ösym tasarruf yapacak diye öğrencinin içine kurt düşürmek zorunda mı(sözlük olaydı bura öğrencinin anmf cwaksncknmsamc<aslşi zorunda mı şeklinde okuyacaktınız varsın öyle sayın), eğer giriş belgesini basan varsa buyursun yazsın bilgisayar ekranıyla karşılastırsın elindeki çıktıyı.
  • yok mu cevap verecek?
  • o kalite düşüklüğü bende de var.Baban doğru söylemiş sonuçta elimizde multi dpi li yazıcılarımız yok.Bence o esnada o kadar da önmesenmeyecek köşede bir yerde dursun yeter..
  • Sınava girerken karebarkod'a mı bakıyorlar ?
  • neyse artık siyah beyazını bastım az daha net oldu, ya şimdi herhalde bi numarası vardır adamlar süs olsun diye koymamıştır,ulen ösym 40 tl mizi aldı şekerle 2 kalemle kandırdı bizi, bi giriş belgesi basıp göndermediler.
    neyse ne artık , arkadaslarımın çoğunda da öyle net değil barkod, bi engel teşkil edeceğini sanmıyorum artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğrafın altında yer alan kutular 2 boyutlu barkod teknolojisine aittir. "QR Code" deniyor buna.

Barkodun içerdiği bilgiler ise "TCKIMLIKNO;SALONNUMARASININILK3HANESI;SALONNUMARASININORTADAKI3HANESI;SALONNUMARASININSON3HANESI;SALONSIRANO" şeklindedir.

Elinde uyumlu akıllı telefonu olan arkadaşlar UpCode, NeoReader gibi uygulamaları indirmek suretiyle, kamera ile barkodu teleofnlarına okutarak görebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.