Şimdi Ara

ACIL - Forum İstanbul'dan TAKSİME nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Forum istanbul Decathlondayız ama taksime nasıl gidilir bilmiyoruz. Birkaç kişiye sorduk onlar da bilmiyor. Araç yok. En kolay nasıl geçebiliriz taksime?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Metro ile zeytinburnuna git ordan besiktasa direk finikulerle taksim meydan daha kisa bi yol olabilir ama aklima suan bu geldi
  • Veya yine metro ile zeytinburnu metrobusle mecidiyekoy ordan tekrar metro taksim bu daha kisa surer
  • Teşekkürler. Birazdan çıkacagız. 2. seçeneği deneyeceğiz. Başka görüşlere açığız :D
  • metroya bin yenibosnaya gel metro durağının önünden taksim iett kalkıyor
  • dostum,

forum istanbulda metroya bin. aksarayda inin. sonra aksarayda taksim otobüslerine binin orda sorun nerde taksim otobüsleri diye:)

97T olabilir tam hatırlamıyorum ama en kolay böyle. 15 dk aksaraya gelirsiniz 10 dk beklersiniz 15 dk otobüs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bal Porsuğu Reyiz -- 29 Ocak 2012; 20:23:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

dostum,

forum istanbulda metroya bin. aksarayda inin. sonra aksarayda taksim otobüslerine binin orda sorun nerde taksim otobüsleri diye:)

97T olabilir tam hatırlamıyorum ama en kolay böyle. 15 dk aksaraya gelirsiniz 10 dk beklersiniz 15 dk otobüs.

Teşekkürler hocam. Aksaray'da metrodan inince çok yürümemiz gerekiyor mu Taksim otobüsleri için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aksaraya metroyla oradan yusufpasadan taksim arabalari dakika bir geciyor aksaraya inince sor taksim arabalarini en kisa yol
  • Ordan taksime direk otobüs olması lazım otogarın orada .

Decathlon iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

dostum,

Teşekkürler hocam. Aksaray'da metrodan inince çok yürümemiz gerekiyor mu Taksim otobüsleri için ?

hocam, metrodan inin ordaki büfeye sorun nasıl gideriz diye o anlatır direk. en fazla 2 dk sürer. hatırladığım kadarıyla altgeçit falan vardı ama direk metronun önünden de geçiyor olabilir

• en kolayı taksi :)
    ama onun dısında metroyla yenibosna ordan otobüsler var
  • Arkadaşlar herkese teşekkür ederiz. Metro ile Aksaray ondan sonra taksim dolmuşu yapacagız. Zira otobus 9:30 a kadar falanmış. İstanbul bizi yutmadan biz gidelim taksime teşekkür ederim herkese:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.