Bildirim
ACIL - Forum İstanbul'dan TAKSİME nasıl gidilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Metro ile zeytinburnuna git ordan besiktasa direk finikulerle taksim meydan daha kisa bi yol olabilir ama aklima suan bu geldi _____________________________ -
Veya yine metro ile zeytinburnu metrobusle mecidiyekoy ordan tekrar metro taksim bu daha kisa surer _____________________________ -
Teşekkürler. Birazdan çıkacagız. 2. seçeneği deneyeceğiz. Başka görüşlere açığız :D _____________________________
Thy Majesty -
metroya bin yenibosnaya gel metro durağının önünden taksim iett kalkıyor
97T olabilir tam hatırlamıyorum ama en kolay böyle. 15 dk aksaraya gelirsiniz 10 dk beklersiniz 15 dk otobüs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bal Porsuğu Reyiz -- 29 Ocak 2012; 20:23:23 >_____________________________ Bal porsuğu hayvanlar aleminin barbar conan'ıdır, civa adamıdır. Korku hormonu olmayan yegane hayvandır. Bir hayvan düşünün, Allah'tan başka kimseden korkmuyor.Küçücük bedenine rağmen timsaha saldırıp yemeğe çalışıyor. Ayılarla dövüşüyor, kaplanlarla güreşiyor, zehirli yılanları urfa gibi dürüp yiyor.Hiç geri vites yok hayvanda; kafa gitmiş yani, gitmiş! -
quote:
Orijinalden alıntı: Zloty
dostum,
forum istanbulda metroya bin. aksarayda inin. sonra aksarayda taksim otobüslerine binin orda sorun nerde taksim otobüsleri diye:)
97T olabilir tam hatırlamıyorum ama en kolay böyle. 15 dk aksaraya gelirsiniz 10 dk beklersiniz 15 dk otobüs.
Teşekkürler hocam. Aksaray'da metrodan inince çok yürümemiz gerekiyor mu Taksim otobüsleri için ?_____________________________
Thy Majesty -
Aksaraya metroyla oradan yusufpasadan taksim arabalari dakika bir geciyor aksaraya inince sor taksim arabalarini en kisa yol _____________________________ -
Ordan taksime direk otobüs olması lazım otogarın orada .
Decathlon iyidir
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sulphur
quote:
Orijinalden alıntı: Zloty
dostum,
forum istanbulda metroya bin. aksarayda inin. sonra aksarayda taksim otobüslerine binin orda sorun nerde taksim otobüsleri diye:)
Teşekkürler hocam. Aksaray'da metrodan inince çok yürümemiz gerekiyor mu Taksim otobüsleri için ?
hocam, metrodan inin ordaki büfeye sorun nasıl gideriz diye o anlatır direk. en fazla 2 dk sürer. hatırladığım kadarıyla altgeçit falan vardı ama direk metronun önünden de geçiyor olabilir_____________________________ Bal porsuğu hayvanlar aleminin barbar conan'ıdır, civa adamıdır. Korku hormonu olmayan yegane hayvandır. Bir hayvan düşünün, Allah'tan başka kimseden korkmuyor.Küçücük bedenine rağmen timsaha saldırıp yemeğe çalışıyor. Ayılarla dövüşüyor, kaplanlarla güreşiyor, zehirli yılanları urfa gibi dürüp yiyor.Hiç geri vites yok hayvanda; kafa gitmiş yani, gitmiş!
-
en kolayı taksi :)
ama onun dısında metroyla yenibosna ordan otobüsler var_____________________________
-
Arkadaşlar herkese teşekkür ederiz. Metro ile Aksaray ondan sonra taksim dolmuşu yapacagız. Zira otobus 9:30 a kadar falanmış. İstanbul bizi yutmadan biz gidelim taksime teşekkür ederim herkese:) _____________________________
Thy Majesty
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler