Bildirim
ACIL - Forum İstanbul'dan TAKSİME nasıl gidilir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Metro ile zeytinburnuna git ordan besiktasa direk finikulerle taksim meydan daha kisa bi yol olabilir ama aklima suan bu geldi -
Veya yine metro ile zeytinburnu metrobusle mecidiyekoy ordan tekrar metro taksim bu daha kisa surer -
Teşekkürler. Birazdan çıkacagız. 2. seçeneği deneyeceğiz. Başka görüşlere açığız :D -
metroya bin yenibosnaya gel metro durağının önünden taksim iett kalkıyor -
dostum,
forum istanbulda metroya bin. aksarayda inin. sonra aksarayda taksim otobüslerine binin orda sorun nerde taksim otobüsleri diye:)
97T olabilir tam hatırlamıyorum ama en kolay böyle. 15 dk aksaraya gelirsiniz 10 dk beklersiniz 15 dk otobüs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bal Porsuğu Reyiz -- 29 Ocak 2012; 20:23:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zloty
dostum,
forum istanbulda metroya bin. aksarayda inin. sonra aksarayda taksim otobüslerine binin orda sorun nerde taksim otobüsleri diye:)
97T olabilir tam hatırlamıyorum ama en kolay böyle. 15 dk aksaraya gelirsiniz 10 dk beklersiniz 15 dk otobüs.
Teşekkürler hocam. Aksaray'da metrodan inince çok yürümemiz gerekiyor mu Taksim otobüsleri için ? -
Aksaraya metroyla oradan yusufpasadan taksim arabalari dakika bir geciyor aksaraya inince sor taksim arabalarini en kisa yol -
Ordan taksime direk otobüs olması lazım otogarın orada .
Decathlon iyidir -
quote:
Orijinalden alıntı: Sulphur
quote:
Orijinalden alıntı: Zloty
dostum,
Teşekkürler hocam. Aksaray'da metrodan inince çok yürümemiz gerekiyor mu Taksim otobüsleri için ?
hocam, metrodan inin ordaki büfeye sorun nasıl gideriz diye o anlatır direk. en fazla 2 dk sürer. hatırladığım kadarıyla altgeçit falan vardı ama direk metronun önünden de geçiyor olabilir
-
en kolayı taksi :)
ama onun dısında metroyla yenibosna ordan otobüsler var -
Arkadaşlar herkese teşekkür ederiz. Metro ile Aksaray ondan sonra taksim dolmuşu yapacagız. Zira otobus 9:30 a kadar falanmış. İstanbul bizi yutmadan biz gidelim taksime teşekkür ederim herkese:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X