Bildirim
Acil fiyat yorumu!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bizde 2016 60-70binlerde var aynısı, 700 den aşağı vermezdim sanırım. O açıdan bakınca bana normal geldi fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl başını beklemeli miyim yoksa almalımıyım emin olamadım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfırlar hafiften kıpraşmaya başladı yukarı yönlü, 2. eller peşine takılır mı yoksa ayrışma devam eder mi bilmiyorum. 700bin tl ayda 25-30bin tl faiz getiriyor, bundan fazla artmaz herhalde
Hocam param altında bozup faize yatırsam bir ayda getireceği miktar dediğiniz gibi 25-30 bin civarı ama yılbaşından sonra ki piyasayı maalesef tahmin edemiyorum
Yılbaşından sonra güncellenen maaşlar sebebiyle fırsatçı milletimiz gerekeni yapıp fiyatları yukarı çekecektir.. Paranız ve ihtiyacınız varsa sıkı bir pazarlıkla bir an evvel alın derim..
-
Yıl başını bekleme planlarım vardı fakat fiyasanın altında bulmuşken fiyat olarak da uygun olduğunu görünce almayı düşünüyorum hocam bende
Şu an altın tarihi zirvede zaten, o yüzden almak için iyi bir zaman gibi duruyor
Herkes piyasalar hakkında kafasına göre yorum yapıyor, kimsenin geçerli bir açıklaması yok ama.
İnsanlar piyasayı görmek istediği yere göre yorumluyor diye düşünüyorum, arabayı beğendiysen ve ihtiyacın varsa çok düşünmeden al bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X