Şimdi Ara

Acil-fikir ve tavsiye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Berlingo 2011 model ama 2012 trafik çıkışlı, 44bin km de, sadece arka Tampon küçük bir boyama var, ayrıca ön cam alt taraf çatlak.. Değişmeli cam

110 luk multispace modeli en ful olanı bir üstü olandan tek farkı cam tavan olmaması

Ilk şirket arabsıymış medikal.. 30bin km de satmış, şimdiki sahibi 14bin km yapmış.

30 500 tl ye anlaştık, öbür gün Citroen yetkili servise tam ekspertiz Raporu için girecek ama güvenilir biri muhtemelen problem çıkmaz.

Şimdi, Peter Citroen diye çekinceli biraz, sorularımız

1- fiyatı nasıl sizce

2- alınır mı bu marka model? Hususî amaçlı kullanımı olacak

3- genel yorumunuz, tavsiyeniz vs varmı

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hususi kullanılacaksa binek tarzı bişey alın binek doblo connect skoda roomster fiorino bulabilirsiniz o paraya hem muayenesi 2 yılda bir hem vergi avantajı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam bu araç üzerine düşünelim

Connect almayız yine
    Doblo çok tipsiz
    O paraya aynı aylarda bu tarz ama binek ruhsatlı zor bulunur

• Fiorino panorama ve roomster kaldı ozaman bunlara bakacaz. Hususi dediğiniz için binek araç tavsiye ettim bahsettiğiniz aracın fiyatı bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • al kardeş için rahat olsun, yüryeninde biçok parça peugeot parçası zaten sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. içine sindiyse araç temizse hayırlı olsun.
  • Temiz gibi ve içime siniyor ama şimdi baktım yokuş kalkış desteği ve ESP yok sanırım bu 2011 110 luk multispace lerde..

• Peugeot Partner Tepee ve Citroen Berlingo aynı araçlar sayılır ve bence piyasadaki en güzel görünüşlü hafif ticari araçlar. Bizde de Partner Tepee var, çok kullanışlı ve rahat araçlar. Aile için bire bir. Benim düşünceme göre Berlingo, Partner'den daha güzel görünüyor. Hele o öndeki Citroen armasının kaputla birleşmesi çok güzel görünüyor. Daha detaylı Kullanıcı Yorumu okumak isterseniz Partnet Kullanıcı Yorumunu BURADA Paylaşıyorum. Hemen hemen Berlingo ile aynı araçlar, fikir verecektir. Listeden seçerek okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machinista -- 28 Mayıs 2014; 0:03:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah hocam

• piyasadaki konforuyla bineklerle yarışacak bir kaç ticariden biri. oldukça yakısıklı, yakıt tüketimi cok iyi, oldukca güçlü ve donanımlı bir araç.

yürüyende motorda sorun yoksa hayırlı olsun demek düşer bize.
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    gayet güzel araç kafanızı bulandırmayın binek olarak doblodanda kangodanda connectdende gayet iyi tercih hatta en doğru denebilir 110luk gayet seri az yakan bi araç HDI zaten iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.