Şimdi Ara

Acil. Farları açık unutmuşuz akü bitti Ne yapmalıyım...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
25.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2012 Auris geçen gün farlar açık unuttum akü bitti. 7-8 saat sonra ne far ne merkezi kilit çalışıyordu.
    Arkadaşın araçtan takviye yaptık, marşa basmadan 15 dk bekletip sonra diğer aracı çalıştırıp marşa bastım. Sorunsuz çalıştı.
    5 dk araçla turladım biraz sarj olsun diye sonra kontak kapatıp 2 saat sonra yoluma gittim.
    Akü ve sarj sisteminiz sağlamsa yapacağınız budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

2012 Auris geçen gün farlar açık unuttum akü bitti. 7-8 saat sonra ne far ne merkezi kilit çalışıyordu.
    Arkadaşın araçtan takviye yaptık, marşa basmadan 15 dk bekletip sonra diğer aracı çalıştırıp marşa bastım. Sorunsuz çalıştı.
    5 dk araçla turladım biraz sarj olsun diye sonra kontak kapatıp 2 saat sonra yoluma gittim.

hocam kapıyı nasıl açtınız? ben normalde manuel kapıyı açabiliyorken şimdi açamıyorum. anahtarı çevirriken biraz daha zorlamak mı gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 30 Kasım 2017; 11:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

2012 Auris geçen gün farlar açık unuttum akü bitti. 7-8 saat sonra ne far ne merkezi kilit çalışıyordu.

hocam kapıyı nasıl açtınız? ben normalde manuel kapıyı açabiliyorken şimdi açamıyorum. anahtarı çevirriken biraz daha zorlamak mı gerekiyor acaba?

Anahtar sorunsuz açtı, özel bir şey yapmadım.

• Kapıyı hep.kumandadan açtığımız için manuel sistem için olan deliğin orası.paslanıyor ve işlevini kaybediyor. Benim başıma linea da geldi. Servisi aradım çağırdım 70 tl ye özel bir tertibatla kapıyı cam bölgesinden aralayıp bir şekilde açtılar.

Size tavsiyem bir makine yağı alın anahtarın üzerine damlatıp yuvasina sokun. Sağ sol hareketlerle cevirin ki yağı yesin. Bunu 5 veya 10 kere deneyin pası çözülüp açılabilir. Bol şans..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobilge kullanıcısına yanıt
    Kardeşim nickinden utan ya, valla insanlara böyle bilgiler verme.
    Saçma salak yorumlar yapıyorsunuz, yok yeniyse at çöpe aküyü.
    Oldu la, akümü satıyorsun sende piyasa yapmaya mı çalışıyorsun ?
    Tavkiye kablosuyla dolduracak aküsünü olay bu.
  • Valla benimde akü bitti sanırım araç çalışmıyor

2 yıllık mutlu akü vardı üzerinde aracı 8 gün felan kullanmadım yatıyordu kapıda işim çıktı kullanayaım dedim. marş almadı işin garibi marş motorunu çeviriyor akü. sanki elektrik motora gitmiyor yani bujilerde felan sorun gibi durduk yere neden boyle yapar anlamadm

gerçi herzaman kontagı takınca normal çalışan araba, şimdi ibreleri spor model gibi kontagı cevirince sona gidip gelmeye başladı heralde aküden dolayı yapıyo bunu
  • Şimdi farkettim gündüz vakti farlarını unuttuğum araba 4 saatte aküyü bitirmiş.

Kaskodan şarjcı bekliyorum ...

• Acil. Farları açık unutmuşuz akü bitti Ne yapmalıyım...?

2 saatte şarjcı ancak gelebildi.

Hiç sönmeyen motor arıza ışığı söndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Acil. Farları açık unutmuşuz akü bitti Ne yapmalıyım...?

2 saatte şarjcı ancak gelebildi.

Hiç sönmeyen motor arıza ışığı söndü.

Akü değişti mi yoksa sadece takviye mi yapıldı

• sonucu paylaşıyorum. aracı cumartesi günü yetkili servise çekici ile götürdük. kapıyı 15 saniyede o şişen pedlerle açtılar. ağzım açık kaldı valla. hırsızlık çok basit.

tabi kapının ayarı bozuldu onu düzelttiler. kilit bozulmuş onu da yaptılar. aküyü biraz şarj ettiler sorun çözüldü. yetkili servis olduğu için öpmeye kalksa da öptürtmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

sonucu paylaşıyorum. aracı cumartesi günü yetkili servise çekici ile götürdük. kapıyı 15 saniyede o şişen pedlerle açtılar. ağzım açık kaldı valla. hırsızlık çok basit.

tabi kapının ayarı bozuldu onu düzelttiler. kilit bozulmuş onu da yaptılar. aküyü biraz şarj ettiler sorun çözüldü. yetkili servis olduğu için öpmeye kalksa da öptürtmedim.

Ne ka para ödediniz bu işlemlere

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    ilk başta 100 tl fatura çıkardılar sonra 60 tl ye indirttim.

yalnız şöyle bir durum var bu kadar inmelerinin sebebi önceden aradığımda ekip gönderirsek 90 tl olur siz aracı getirirseniz daha uyguna olur demeleriydi. tabi benimle ilgilenen servis danışmanının bundan haberi olmadığı için ilk başta çok fiyat çekti. durumu anlatınca indi.
  • Geçmiş olsun. Far sensörünün önemi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.