Bildirim
ACİL DRİVER YARDIMI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rhobos
arkadaslar bikac gun once win7 ile format attım fakat driveri bulup yukleyemedim cok arastırdım lutfen benim için bir de siz araştırın gerçekten oyun falan bişii yapamıyorum
EP-9NPA7I
Ne driver arıyorsun ?_____________________________ -
en son vistaya kadar desteğini bulabildim. _____________________________ LIVE FOR EVERYTHING, DIE FOR NOTHING
gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)
-
baktığın için saol _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Wall Street
en son vistaya kadar desteğini bulabildim.
Vista driver windows 7 de çalışır zaten
quote:
Orijinalden alıntı: rhobos
emin misin
evet_____________________________
DH Body Builders -
işlemci amd mi
edit: ben linki bırakayım şuraya, amd ise -ki büyük ihtimal öyle- indirip kurarsın.her şey içinde (mesuliyet kabul etmiyorum yalnız.w7'de vista driver denemedim)
http://www.nvidia.com/object/nforce4_amd_winvista32_15.00.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Wall Street -- 2 Ağustos 2012; 1:17:10 >_____________________________ LIVE FOR EVERYTHING, DIE FOR NOTHING
gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)
-
uniblue driver scanner programının full versiyonunu bul o sana eksik olan driverleri senin yerine bulur ve yükler _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
uniblue ve devid.info diye bir site var orayada bak dostum _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler