Şimdi Ara

Acil Dizi Tavsiyesi [AYRINTILAR İÇERİDE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Favori dizilerim: Breaking Bad, Person of Interest.
    Eğlenceli olarak: New Girl, Being Human. İçinde vampir kurt olup da kız dizisi olmayan tek dizi gözümde..hoş diğerlerini izlemedim ama olsun gördüklerim yetti entrika entrika..

Sizlerden ricam: Breaking Bad gibi bir bölüm izleyince diğer bölümü izlemeden duramadığınız veya Being Human gibi arkadaşlık dostluk bağı önde, eğlenceli, aksiyonu bol veya Person of Interest gibi başrol oyuncularına hayran kaldığınız, karakterin egosunun tavan yaptığı ama zekasıyla/karizmasıyla/gücüyle o egonun hakkını veren bir karaktere sahip dizi önermeniz. (Örnek: Walter White'ın zekasına, John Reese'in tekniği/gücü/karizmasına hayranım)

Bunlar da izlediklerim. Bitmiş olanları bitirdim, diğerlerinin son bölümlerini izledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 25 Mart 2014; 22:53:23 >

• Arrow
  • quote:

Orijinalden alıntı: inex2

Su içer gibi dizi izleyen birisiyim.

Eğlenceli olarak: New Girl, Being Human. İçinde vampir kurt olup da kız dizisi olmayan tek dizi gözümde..hoş diğerlerini izlemedim ama olsun gördüklerim yetti entrika entrika..

Sizlerden ricam: Breaking Bad gibi bir bölüm izleyince diğer bölümü izlemeden duramadığınız veya Being Human gibi arkadaşlık dostluk bağı önde, eğlenceli, aksiyonu bol veya Person of Interest gibi başrol oyuncularına hayran kaldığınız, karakterin egosunun tavan yaptığı ama zekasıyla/karizmasıyla/gücüyle o egonun hakkını veren bir karaktere sahip dizi önermeniz. (Örnek: Walter White'ın zekasına, John Reese'in tekniği/gücü/karizmasına hayranım)

Bunlar da izlediklerim. Bitmiş olanları bitirdim, diğerlerinin son bölümlerini izledim..

House başrol oyuncularına hayran kaldığınız, karakterin egosunun tavan yaptığı ama zekasıyla/karizmasıyla/gücüyle o egonun hakkını veren bir karaktere sahip dizi önermeniz. demişsiniz house bi bakmanızı tavsiye ederim başrol oyuncusuna hayran kalmak istiyorsan dexter

• The mentalist doctor who arrow

edit:fringe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TheDoctor- -- 26 Mart 2014; 20:21:35 >
  • Supernatural
    Fringe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • breaking bad i bitirdiysen prison break i , prison break i bitirdiysen breaking bad i izleyeceksin pişman olmazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Su içer gibi dizi izleyen birisiyim.

OZ ve The Wire +16 bu arada

The Sopranos
    The wire
    OZ
    Prison Break
    The Mentalist
    Sherlock

Ve gördüğüm kadarıyla inli cinli kurtlu vampirli filmler seviyorsun Fringe o yüzden

• Süpernatüral adamım Dean Winchester
  • lost
    oz
    fringe
    house
    game of thrones
    doctor who
    blue mountain state
    true detective

• Banshee

Dexter
  • Dexter, Fringe, Prison Break

• HERKESE TEŞEKKÜRLER :)

-
    Hocam vampirli kurtlu olarak bir tek Being Human izliyorum, diğerleri entrika dolu..bu eğlenceli aksiyonlu:)

The Sopranos ve OZ dizilerini izlemeyi düşünüyordum. OZ ile başlayacağım sanırım.

Doctor Who'yu da izleyeceğim. Dexter'ı hiç sevmiyorum hele o finalinden sonra
  • 24
    8 sezon x 24 bolum bol aksiyonlu polisiyr dizi. Filmi de var ve hatta su aralar yeni diziside geliyor , 24:Live Another Day diye.

• Hannibal izlediğim diziler arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 31 Mart 2014; 20:09:47 >
  • quote:

Hannibal izlediğim diziler arasında

Dexter kesinlikle

Person of Interest tarzı dizi bende arıyorum şu an ama yok
  • Felina. kullanıcısına yanıt
    Dexter'ı izledim ve şu an nefret ediyorum. Bitirdiniz mi?
  • Breaking Bad i yeni bitirdim bende. Bu tip dizi arıyorum. O.Z. güzel dizi fakat çok eski olduğu için devam edemedim yarıda kestim. Fringe şuan izliyorum. Arka Sokaklar tadında ilerliyor. Bir sonra ki bölüm ne olucak diye merak uyandırmıyor. The Walking Dead ve Person of Interest izliyorum aynı zamanda çok iyi gidiyor. Şuan 3 dizi izliyorum. WD ile PoI yeni bölüm çıktıkça izliyorum. Fringe i de aktif olarak izliyorum. Aklımda şuan Game of Thrones ve Doctor Who var bakalım. Ama neye başlasam karar veremedim. Bu arada Dexter da güzeldir. Felaket bağımlılık yapıyor tavsiye ederim

• quote:

Evet bitirdim de neden nefret ettiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

quote:

Evet bitirdim de neden nefret ettiniz?

Finali -bence- berbatti. Yakismadi yani o kadar seye. Tamam tek bir bolum yuzunden nefret etmek garip gelebilir ama benim icin bir dizinin en onemli bolumu finalidir..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.