Şimdi Ara

Acil Desteğe İhtiyacım Var Steelseries sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.4 gündür yaşıyorum bu sorunu Steelseries siberia v2 usb uçlu kulaklık pc me takılıydı.Rekabetçi de ölünce geriye doğru bi hareket yaptım ve kulaklık temassızlık etti sanırsam.Pc yi dondurdu.Windows tuşuna bastım masaüstüne çıkmak için siyah bi ekran aldım.Mecbur yeniden başlattım ve yeniden bağlanmak zorunda kaldım sebebi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzmeister

Öncelikle merhaba.4 gündür yaşıyorum bu sorunu Steelseries siberia v2 usb uçlu kulaklık pc me takılıydı.Rekabetçi de ölünce geriye doğru bi hareket yaptım ve kulaklık temassızlık etti sanırsam.Pc yi dondurdu.Windows tuşuna bastım masaüstüne çıkmak için siyah bi ekran aldım.Mecbur yeniden başlattım ve yeniden bağlanmak zorunda kaldım sebebi nedir

Bilgisayarınız dizüstü model mi? Enteresan çünkü en fazla port zarar görmüş olmalı, nasıl oluyorda bilgisayara etki ediyor. Sorununuz o an bittiyse bir daha yaşanmamış ise ve cihazınız dizüstü model ise anlık kuvvetle herhangi bir parçada sorun yaratmış olabilir ancak masaüstü ise bir fikre sahip değilim. Sorununuz devam etmiyor ise pek üstüne düşmenize gerek yok diye tahmin ediyorum. Bozulmayan şeyi tamir etmemek lazım.

• Masaüstü kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.