Şimdi Ara

Acil bir soru || Formayı Nike'dan veya Gsstore'dan almak fark eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sezon forması alıcam da Denizli'de Gsstore yok, ama Nike mağazası var ve satılıyor formamız.

Şimdi ben Nike'dan alsam kulübe destek daha mı az olur yoksa farketmez mi? Kargoyu beklemek istemiyorum da.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Benim bildiğim GSStore'dan alırsan kulübün kasasına daha fazla para giriyor.
  • Benim bildiğimde satılan bütün formalardan bizde Nike'da pay alıyor.Nerede satıldığı önemli değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Benim bildiğimde satılan bütün formalardan bizde Nike'da pay alıyor.Nerede satıldığı önemli değil sanırım.

Aynen..yüzde 30 nike, yüzde 30 mağaza, yüzde 40 GS alıyor diye biliyorum..
  • Gsstore.org bu günler için var
  • Benim bildiğim,
    1. En yüksek kar gsstore.org yada ASY'nin yanında Gs storeden almak..
    2. Herhangi bir Gs storeden almak..
    3. Nike mağazaları..
    4. Herhangi bir mağaza..
  • O zaman formalari nike larda deniyoruz sonra gsstore orgdan aliyoruz bu mudur D:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birçok kişi yanlış biliyor gördüğüm kadarıyla

oranları hatırlamıyorum ama her satışta

gs ve nike'ın karı aynı (yani eşit para alıyorlar değil nerde satılırsa satılırsa mesela 50tl alıyorsa gs her satışta 50tl alıyor)
    geri kalanda satıldığı mağazaya bakar

gs storedan alırsan aldığın store'a gider o para
    nike dan alırsan aldığın nike mağazasına gider o para
    normal bir mağazadan alırsan o mağazaya gider o para

yani galatasarayın mağazası onlar kazansın dersen gidip ordan alabilirsin ama mağazaların takımla bir alakası yok yani onlar ürünleri fabrikadan alıp kendi satıyorlar fakat ortak bir fiyat politikası var.

ben forma alırken genelde herhangi bir mağazadan alıyorum çünkü onların ortak fiyat politikaları olmadığından satış yapabilmek için kendi karlarını azaltıp daha ucuza veriyorlar.hem takım kazanıyor hem ben kazanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendizG7

birçok kişi yanlış biliyor gördüğüm kadarıyla

gs ve nike'ın karı aynı (yani eşit para alıyorlar değil nerde satılırsa satılırsa mesela 50tl alıyorsa gs her satışta 50tl alıyor)

yani galatasarayın mağazası onlar kazansın dersen gidip ordan alabilirsin ama mağazaların takımla bir alakası yok yani onlar ürünleri fabrikadan alıp kendi satıyorlar fakat ortak bir fiyat politikası var.

ben forma alırken genelde herhangi bir mağazadan alıyorum çünkü onların ortak fiyat politikaları olmadığından satış yapabilmek için kendi karlarını azaltıp daha ucuza veriyorlar.hem takım kazanıyor hem ben kazanıyorum

senin mantığına göre de en iyisi gs store dan almak ozmn? Klüp için.

• quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: muhendizG7

birçok kişi yanlış biliyor gördüğüm kadarıyla

senin mantığına göre de en iyisi gs store dan almak ozmn? Klüp için.

klup için en iyisi hepsinde aynı.gs storenin farkı yanlızca gsnin ürünlerini satıyor ordan para kazanıyor;diğer mağazalar ise başka ürünlerde satıyorlar.yani gs storelar takımdan bağımsız mağazalar.sahipleri farklı.tabi arenadaki farklı olabilir sonuçta sahibi galatasaray aş. eğer sahibi galatasaray aş olan başka storelar varsa onlardada takıma giden kar fazladır.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

O zaman formalari nike larda deniyoruz sonra gsstore orgdan aliyoruz bu mudur D:

Aynen olay budur :)
  • Bu arada Nike ın geçen seneki Large formasını alan birisi bu senede large alsa bedenlerde sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

O zaman formalari nike larda deniyoruz sonra gsstore orgdan aliyoruz bu mudur D:

Ben aynısını yaptım nikede çalisan adamı bayagı sinirlendirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığı şehirde GS Store olmayanlar gsstore.org'dan alsın ki arada ki komisyon farkları kesilmesin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.