Şimdi Ara

Acil bir soru cl ve mhz ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler donanım haberin kültürlü insanları size bir sorum olacak bugün bir makine toplatıyordum vatandan ve 4GB (2x2GB) RipjawsX DDR3 2133MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram bu rami istedim adam bu ram yerine 20 dolar fark ile 8GB 2x4GB DDR3 1600 MHz cl7 1.6 v dual kit R bu ram i vereyim dedi. İnternette biraz araştırdım CL düşük olunca daha hızlı oluyormuş fakat MHz de bir okadar önemliymiş ekran kartım 2133'mhz ye kadar destekliyor benim sorum şu ; Hangi ram ile daha iyi performans alırım(oyunlarda) kimisi dedi 2133 mhz cl 9 1600 mhz cl7 den daha hızlıdır bu yüzden kafam karıştı bana bir yardımcı olun lütfen acil yardım ederseniz çok iyi olur...

yani işin özeti 2133 mhz cl9 4gb(2x2) ram mi hızlıdır 1600 mhz cl7 8gb(2x4) ram mi? (Anakart 2133 e kadar destek veriyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRECRUIT -- 27 Ekim 2011; 6:03:51 >

Acil bir soru cl ve mhz ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 3 Kasım 2011; 6:57:30 >
    "For there is one thing we must never forget...the majority can never replace the man. And no more than a hundred empty heads make one wise man will an heroic decision arise from a hundred cowards." -
    -- Adolf Hitler
  • 1600 mhz cl7 yi al. BIOS'tan Cl değerini yükselt. İzin verdiği stabil olan en yüksek hıza ayarla. Sonra Oyuna Devam :)
    ASUS Maximus IV extreme P67 . . . Intel I7 2600K . . . Noctua NH-D14 . . ASUS GT430 GDDR3 1GB . . . GSKILL 32GB (4x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Quad Kit . . . OCZ Revodrive 120GB PCI-Ex SSD (sistem) . . . WD 1.5 Tb Caviar Black (depo) . . . HIGH POWER ROCK SOLID 1200W
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.