Şimdi Ara

Acil bir şekilde 10 numara şart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada Talisca'yı öve öve bitiremeyen futbol dahileri vardı.Hatta bir tanesi gaza gelip 10 puan farkla şampiyon olucaz yoksa süresiz ban atıcam demişti.Olan oldu bu futbol dahileri çok pis yanıldı.Talisca ve Quaresma bu takımın kanseri.Ve bence Quaresma'yı bu kadar büyük bir kanser yapan şey göbekten hücum yapamayıp kanatlara daha çok gebe kalmamız.15/16 sezonunda %70 göbek %30 kanat iken şimdi %10 göbek %90 kanat oldu.bunun da bence en önemli sebebi Talisca.

Talisca maalesef modern futbolun içinde olmayan asla takım oyuncusu olmayan bir anların oyuncusu.O yüzden artık rakiplerimiz Kanatları kapattığında istediğimizde göbekten de gidebileceğimiz bir oyun formayına yani 15/16 sezonu oyununa dönmek lazım bunun için de 10 numara şart

Sosa Ts'da tutunamadı taraftarla arası açık Milan da istemiyor ve kriz var orada ve Şl'De de oynayabiliyor ve Bayern ortamını çok iyi biliyor orada senelerce oynamış.Bence bundan iyi bir şans yakalayamayız.Hazır fırsat bu fırsat devre transfer sezonu açılır açılmaz Milandan alınmalı.Çünkü kondisyon eksiği var.Eğer bu yapılmaz 10 numara pozisyonuna biri alınmadan transfer sezonu kapanırsa şampiyonluğu unutalım bu kadar da kesin konuşuyorum.

• Şampiyonluk zaten gitti bu kenarda dursun

Talisca forvet oynamali çok iş yapar

Q7 cenk filan çöp cenki antepden beri biliyorum Antepli olduğum için.

hala aklım almıyor forma şansı bulduğuna, inanın antepde oynayacak forvet kalmadığı için oynuyordu .

Sosayi gönderip cenki almak zaten kurşunu ayağına sikmakti

Pepe tosic gibi çalışkan adamlara yazık oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonluk falan gitmedi ben inanmıyorum İzledik işte Gs'ı paramparça yaptık adamlar ne olduğunu anlayamadı Beşiktaş bu ligin çok üstünde bir kadroya sahip ama elimizde ferrari var ama biz hala şahin gibi kullanıyoruz.10 numara gelir inş da görürsünüz dediğimi.Sosa veya onun gibi net 10 numara gelsin çok zor puan kaybeder bu takım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon sonu en çok kime gülecem acaba Şampiyonluk hayali gören GS'lilere ve Fb'lilere mi? Yoksa sözde Beşiktaşlı olup sırf ben demiştim demek için başarısızlık isteyen kesime mi? Nedense kendi iddanı söylememişsin o konuda. Takım şampiyonlar liginde rezil olacaktı sana göre Taliscayla 14 puan alıp rezil olduk. 10 puan farkı bilmemde şampiyon olacağımız kesin. Sende bu durumda kendini banlayacaksın. Gs Fb'ye de 10 puan fark atarız. SAdece Başakşehirle başabaş olabilir. SAdece bir kaç haftalık kısır bir dönem yaşadık. Sizin gibilere gün doğdu. Puan farkı 6 zaten. Geçen yılda 2 puan vardı. Sezon sonu 4 puan fark attık. Birde Başakşehire yenildik üstüne. Sosa dönsün diyen net Beşiktaş düşmanıdır. Beşiktaşın büyüklüğünü idrak edememiştir. Talisca gibi bir oyuncu varken Sosa'yı aramanın futbol cahilliği olduğu konusuna girmiyorum bile. Talisca varken %90 kanattan hucum ediyormuşuz? Sosa döneminde rakipler bize 11 kişi savunma yapıyordu tabi. Şuan Gs'ye Fb ' ye oynadıkları gibi oynuyolarlardı. Galibiyeti de düşünerek. Şuan rakiplerin tek amacaı beraberliği kurtarmak. Bu sistemde Sosa bir yerini bile kaldıramaz. Dün Karabük maçında gördük. Biraz düşünmek lazım boş boş konuşmak yerine. Sivas maçında Taliscanın kalecinin iyi kurtardığı 3 pozisyon var. Onun için değersiz fikirlerinizi sürekli mutlak gerçekmiş gibi empoze etmeyi bırakın. Doğrulukla alakaları yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen ve senin gibiler, bu takım şampiyon olduğu gün bırak sevinmeyi gülümsemeyi bile hak etmiyorsunuz.
    Hala utanmadan gelip yazıyorsun ya pes gerçekten bir daha kuyruğu havada tutmaya çalışıyorsun neymiş 10 puan fark atacakmışsın atarsın atarsın 17 de 17 yaparsan atarsın.Hala Talisca'nın şutu var diye ne modern futboldan haberin var ne de izlediğini görüyorsun.Bir de Beşiktaş'ın eğer başarısız olmasını istiyorsan neden bunu dert ediniyoruz?Laf olsun torba dolsun diye konuşmaya devam et senin gibiler Beşiktaş'a zarar vermekten başka bir işe yaramıyorsunuz.Siz Beşiktaş'tan çok kişileri seviyorsunuz bak senin gibiler Quaresma'yı ne hale getirdi orta siz hala alkışlayın ama
  • Utanmadan yazan sensin . Geçen yıl şampiyon olamayız dedin olduk . Şampiyonlar liginde rezil olacaz dedin. 14 puanla lider bitirdik. Hala Sosa sevdası. Ne Sosa'ymış. Oynadığı tek sezon var avrupada liginde gruptan çıkılamamış, ligde tek farklı galibiyetlerle son dakikalarda kanser olarak şampiyon olunmuş ama sanırsın Kevin de Bruyne. Modern futbolda asıl sağa sola pas atan 10 numara yok. İyi şutu olan ceza sahasına giren 10 numara var. Senin beğenmediğin Talisca uefanın şampiyonlar liginde en çok gelişim kaydeden 11'de.
    Gelişim 11

Elinde 20 milyona alabileceğin ufak tefek eksikleri oynayarak aştığında değeri 50 milyon olabilecek bir oyuncu var adamlar hala 5 milyonluk 33 yaşındaki Sosa peşinde. Vizyon 0 futbol bilgisi 0.

• quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Şampiyonluk falan gitmedi ben inanmıyorum İzledik işte Gs'ı paramparça yaptık adamlar ne olduğunu anlayamadı Beşiktaş bu ligin çok üstünde bir kadroya sahip ama elimizde ferrari var ama biz hala şahin gibi kullanıyoruz.10 numara gelir inş da görürsünüz dediğimi.Sosa veya onun gibi net 10 numara gelsin çok zor puan kaybeder bu takım

Zor hocam zor gs bu saatten sonra çok puan kaybetmez fatih terim çok teknik bir adam değil ama takımı iyi gaza getiriyor ve şu anda takım tam onun istediği gibi herkes deli dana gibi koşuyor.
  • İlk yarı butun macları ızledım. Oyle ozetı ızleyıp sallamıyorum. Lig için takımın tek eksıgı %100 gol pozısyonunu kacırmayan bır forvet. 3 - 4 mac dısında ortalama 7 - 15 arası %100 gol pozısyonuna gırıp 1 - 2 tane zor attık. Cenk ıyıkı gıttı dıyorum. Adam olmayacak pozısyonlarda gol atıp basıt gollerı kacıran bır forvettı.. Katkısı buyuktu onu ınkar edecek degılım. Ama forvet dedıgın 3 pozısyondan 2sını hadı bılemedın bırını atacak...
  • Talisca orta sahayı 1 kişi eksik bırakıyor , Talisca dan orta saha olmaz yüzü kaleye dönük forvet bu oyuncu daha fazlası değil geçen sene çok fazla gol katkısı olmuştu gol dışında zaten yapabildigi hiç bir şey yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.