Şimdi Ara

Acil Bios Güncellemesi Yardım Lütfen :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acil bir sekilde biosumu güncellemem lazım makinam gereginden yavas çalısıyo ve iş dolayısıyla fazla zamanım yok memleket dışına çıkacam ben direk resimleri verip sizden driverını ve nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorum yardım edecek arkadaslara şimdiden teşekkürler

Resimler bunlar arkadaslar buna gore bios güncellemesi yapmam lazım baya bi araştırdım ama bulamadım yardım edecekler için simdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhreons -- 19 Haziran 2008; 0:06:44 >

• anakartının markası ve modeli nedir?
  • Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre destek sitesini öğrenmek kolaylaşacak tabiki. Bunun için Everest Free Edition programını buradan indirerek kurulum gerektirmeyen bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur.
    Yeni bios dosyasını bu program yardımıyla (gösterdiği linkten) indirdikten sonra; benim tavsiyem, WINFLASH ile windows üzerinden rahatlikla bios güncellemesi yapabilirsiniz, DİKKAT etmeniz gereken bilgisayar default ayarlarda olsun, Antivirüs programlarini kapatin ve dua edin yükleme sırasında elektrikler kesilmesin;
    1- WinFlash programı ile önce mevcut BIOS unuzun yedegini alın. (SAVE)
    2- WinFlash programı ile önceden adımda indirdiğiniz BIOS'unu kartınıza flashlayın. (LOAD)
    3- Yüklemez hata verirse "Force" seçeneğini işaretleyip tekrar deneyin.
    4- Flashing işlemi 10-15 sn kadar sürebilir bu süre zarfında ekranda parlamalar ve kaymalar normaldir.
    5- Yüklemenin başarılı olduğuna dair bir uyarı ve restart isteyecektir.

Türkçe bios kullanımı_Markalara Göre BIOS Güncelleme İşlemi konusunu da inceleyin, bu konuda bilgi sahibi olmadan direk dalmayın konuya, geri dönüşü olmayan bir hata yapabilirsiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil güncelleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.