Bildirim
ACİL... BİLGİSAYARI KAPAT DİYORUM YENİDEN BAŞLIYOR...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kasanın açma kapama tuşuna bir kere bas çek bakalım ne olacak? _____________________________
DH Fosil Grubu: 2001 - 2006"Birini suçlamak üzere ileri uzattığın elinin üç parmağının seni gösterdiğini unutma..." F.Nietzsche -
o şekilde kapanıyor. sadece bilgisayarı kapat diyince yeniden başlıyor _____________________________ -
Hmm Yazılımsal bir problem o zaman benim aklıma gelen en iyi çözüm Format.!? _____________________________
DH Fosil Grubu: 2001 - 2006"Birini suçlamak üzere ileri uzattığın elinin üç parmağının seni gösterdiğini unutma..." F.Nietzsche -
Bu konunun tam olarak neresi acil söyler misin? Acele kanamalı hasta için 0rh- kan aranıyor sanki
Herksin işi kendine göre acil. Bu tür konu başlıklarıyla forumu kirletmeyin..
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ayarlar - Denetim Masası - Güç Seçenekleri - Gelişmiş - Bilgisayarımın GÜç Düğmesine Bastığımda Bilgisayarı kapat seçeneğinin seçili olduğpundan emin olun.
Eğer bu işe yaramazsa :

_____________________________ Tebessüm, iki insan arasındaki en kısa mesafedir.
-
kardeş yeniden başlat deyince ne diyo eger yeniden başlat deyince kapanıyorsa sende artık o komutu kullanırsın............ _____________________________ <<<KASTAMONLU>>>
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı