Şimdi Ara

acil bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-ativ-book-5-np550p5c-s05tr-notebook arkadaslar simdi gidip alcam . Fikirleriniz nedir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi bir ürün ileride uygun olursa bide SSD takarsın çok iyi performans alırsın güzel cihaz ..
  • Fiyat cokta iyi değilmiş pcdepoda 1800 tl civarında stoklarına gelmesini bekle bence

http://www.pcdepo.com/samsung-np550p5c-s05tr-gumus-notebook-urun10200.html
  • lavaslasavas kullanıcısına yanıt
    Teknosa'da peşin fiyatına alıyor birde indirim çeki varsa 1850'ye kadar düşer pcdepo çıplak fiyat vade farkını üzerine koy kaç para oluyor teknosa'yla neredeyse aynı fiyatı buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Teknosa'da peşin fiyatına alıyor birde indirim çeki varsa 1850'ye kadar düşer pcdepo çıplak fiyat vade farkını üzerine koy kaç para oluyor teknosa'yla neredeyse aynı fiyatı buluyor.

abi işte lenovo y500 bundan baya daha performanslı vede vatanda bi ara 2050 tl ye inmiş. bir daha inermi diye düşünüyorum yoksa o dururken buna bu parayı vermek enayilik olcak
  • İşte ona göre düşün oyun oynayacağım uzun süre gitsin dersen şimdiden bunu halletmelisin şuan kafanı kurcalıyor öyle bir indirim yakalarsanki yakalayabilirsin yeni modellerinin çıkması yakındır acelen yoksa bekle derim bu arada lenovo'nun sli modelinden bahsediyorum diğer tek kartlı olanı değil tek kartlı olanıysa hiç beklemene gerek yok.Arada gözle görülür performans farkı yok .Birçok kişi pişman olabiliyor oyun konusunda,diğer sene kartı değişebilirmiyim diye soruyorlar.Doanımsal sıkıntı verir mi şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

İşte ona göre düşün oyun oynayacağım uzun süre gitsin dersen şimdiden bunu halletmelisin şuan kafanı kurcalıyor öyle bir indirim yakalarsanki yakalayabilirsin yeni modellerinin çıkması yakındır acelen yoksa bekle derim bu arada lenovo'nun sli modelinden bahsediyorum diğer tek kartlı olanı değil tek kartlı olanıysa hiç beklemene gerek yok.Arada gözle görülür performans farkı yok .Birçok kişi pişman olabiliyor oyun konusunda,diğer sene kartı değişebilirmiyim diye soruyorlar.Doanımsal sıkıntı verir mi şans işi.

tabiki sli modeli + ekran kartı deişmesi mümkün deil : ) + sadece aynı 2 ekran kartı eşdeğer şekilde çalışıyor ve performans artırıyor. + lenovo sli gdd5 ekran kartı + 1920*1080 çözünürlük + bence (2050 + 200tl indirim çeki ile samsung alacağıma ) (2050 tl ye lenovo çok çok iyi bir fiyat) diye düşünüyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.