Şimdi Ara

Acil bahane Dh timi gelebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faceten Bi kızla tanışma için fotoğrafın altına yorum yapmak istiyorum ? Ne yazabilirim EKLEME: troll arkadaşlar trolleyebilir ama gerçek yorumlarınızı eklerseniz sevinirim saygılar ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buralar karışır
  • fotografın altına yorum yapma. ozel mesajdan sizi birine cok benzettim ..... da mı okuyordunuz filan de. sonradan muhabbet açılır.
  • Başka fikir yok mu

• fotografı at ona göre bulalım
    şaka
  • Lise 1 deyken bi arkadaşla facebookda geziyorduk. Sonra sınıftan bi kızın fotoğrafini açtık düğünde çekilmiş hafif göğüsleri elbisesinden taşmıştı. Bende yorum olarak şakasına "mem*n sarkmış ***spu" yazdim ama hani hemen silcekdim sadece arkadaşla gülmek içindi. Arkadaşım o an çat diye enter a bi bastı

Yorumu hemen sildim ama email olarak bildirim gitmişti bikere. Facebookumu dondurmuştum 2 ay boyunca o kızlada hiç gözgöze gelmemeye çalıştım. Buda böyle bi anımdır.

Kısacası pişmanım. Sen git pm den yaz kıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Lise 1 deyken bi arkadaşla facebookda geziyorduk. Sonra sınıftan bi kızın fotoğrafini açtık düğünde çekilmiş hafif göğüsleri elbisesinden taşmıştı. Bende yorum olarak şakasına "mem*n sarkmış ***spu" yazdim ama hani hemen silcekdim sadece arkadaşla gülmek içindi. Arkadaşım o an çat diye enter a bi bastı

Yorumu hemen sildim ama email olarak bildirim gitmişti bikere. Facebookumu dondurmuştum 2 ay boyunca o kızlada hiç gözgöze gelmemeye çalıştım. Buda böyle bi anımdır.

Güldürdün harbi :) yazıcam Pm den de bir kıza günde 500tane mesaj geldiği için kaybetmek istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keryas

quote:

Lise 1 deyken bi arkadaşla facebookda geziyorduk. Sonra sınıftan bi kızın fotoğrafini açtık düğünde çekilmiş hafif göğüsleri elbisesinden taşmıştı. Bende yorum olarak şakasına "mem*n sarkmış ***spu" yazdim ama hani hemen silcekdim sadece arkadaşla gülmek içindi. Arkadaşım o an çat diye enter a bi bastı

Güldürdün harbi :) yazıcam Pm den de bir kıza günde 500tane mesaj geldiği için kaybetmek istemiyorum

Denemeden bilemezsin , 501. Sen olucaksın ama sana şans vericek belki, Bi kızı bin kişi ister bir kişi alır klişesine hiç girmek bile istemiyorum ki sanırım girdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: coolbro35

quote:

Orijinalden alıntı: Keryas

quote:

Denemeden bilemezsin , 501. Sen olucaksın ama sana şans vericek belki, Bi kızı bin kişi ister bir kişi alır klişesine hiç girmek bile istemiyorum ki sanırım girdim :)

Orası öyle hocam da dh ölmüş eskiden her taraftan Bi ses çıkardı şimdi tık yok :)

• bacım bi sadsadsa çekiversen de o anlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.