Şimdi Ara

(acil) APACHE XZ250R (konjektör akü şarj eden prça)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar motorumda bu parça sanırım bozuk çünkü akü şarj olmuyor sıfır yeni akü aldım 1 güne bitti vurdurmaktan sıkıldım artık diyeceğim şudur apachi xz250r modeline uyucak konjektör bilen varmı ? veyahut hepsi uyum sağlarmı honda crf ile motor hemen hemen aynı yapılmış sizce o parçada aynımıdır yardım bekliyorum cok teşekkür ederim.
     (acil) APACHE XZ250R (konjektör akü şarj eden prça) (acil) APACHE XZ250R (konjektör akü şarj eden prça)



  • R0UX kullanıcısına yanıt
    Bu motorun parçaları internette ilan vererek mi bulunuyor, yoksa firmasından servisinden filan mı alınıyor? Garip bir durum gibi geldi bana, neme lazım!
  • tabiki yetkili servisinden alınıyor fakat apachinin türkiye distribitörü çok nalet bir firma ne mesajlara cevap veriyor ne fiyat gönderiyor nede düzgün iş yapıyor. ayrıca sormamın nedeni bu tür elektirik parçaları genelde hemn hemen aynı oluyor başka motorun konjektörüde uyabiliyor.
  • R0UX kullanıcısına yanıt
    İnternet sitelerinden online yedek parça satın almanız mümkün görünüyor. Herhaldehttps://www.apachi.com.tr/TR/online-yedek-parca-satinalma sayfasında anlatılan işlemleri yaparak bir müşteri hesabı açmışsınızdır, değil mi? Benim hesabım olmadığı için göremiyorum, ama eğer online parça sayfası çalışıyorsa sizin mesajlarınıza o yüzden cevap vermiyor olabilirler belki.
  • doğrudur tabiki yedek parça satışı var fakat ben bi kaç parça sipariş edicektim resmen fiyat versinler diye 3 gün 50 kere arayıp yalvardım tamam diyorlar mail atmıyorlar sallıyolar en sonunda vazgeçtim parça almaktan o yüzden dışarda arıyorum parçalarımı ayrıca aşırı pahalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.