Şimdi Ara

ACİL ANAKART ALICAM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pazartesi anakart alıcam bu 2 anakartta karar kıldım arasındaki fark nedir:S işlemci p4 3.06 lga775, 1 gb DDR2 533 , asus 3650 1gb silent,

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=80890&ad=GiGABYTE-GA-G31M-ES2L-SC775-DDR2-Anakartlar

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81470&ad=GiGABYTE+G31M-ES2L+1600FSB+DDR2+16X+Anakartlar

gigabyteın sitesinde GA-G31M-ES2L (rev. 1.x) bu model var sadece 2 anakartta aynımıdırki kendi sitesin GA yazanı var yazmayanı yok lütfen yardım pazartesi almam gerekli anakartı

• _____________________________
  • evet haklısınız ama sonucta bulundugum sehirden alıp garanti kapsamında yada donanımın montajını aldıgım yere yaptırıcam bide konu şu GA yazıyor bir modelinde digerinde yazmıyor cok fark varmıdır? bide aldıgım yerde net fiyatlarına göre 20m fazla bir fiyat ama güncel biyos yapmayı (bu riske ben giremem), format atıp hardisk bölmeyi vede ekran kartı driverını yüklemeyi kabul ettiler(bunlar basit bende yaparım ama dahil ettim yinede) hemde aynı sehirde oldugu icn ufak bir sorunda direk dükkana gidebilme imkanı bu fiyat farkına deger sanrıım
  • İkisi de aynı anakart gördüğüm kadarıyla. Aralarında çipset farkı olabilir mi diye baktım ama pek bir şey anlamadım. 2 TL fark koymuşlar. Arayıp sorabilirsin emin olmak için. Hatadan da kaynaklanıyor olabilir.

Orjinalden alıntı: Leonxtra

evet haklısınız ama sonucta bulundugum sehirden alıp garanti kapsamında yada donanımın montajını aldıgım yere yaptırıcam bide konu şu GA yazıyor bir modelinde digerinde yazmıyor cok fark varmıdır? bide aldıgım yerde net fiyatlarına göre 20m fazla bir fiyat ama güncel biyos yapmayı (bu riske ben giremem), format atıp hardisk bölmeyi vede ekran kartı driverını yüklemeyi kabul ettiler(bunlar basit bende yaparım ama dahil ettim yinede) hemde aynı sehirde oldugu icn ufak bir sorunda direk dükkana gidebilme imkanı bu fiyat farkına deger sanrıım

kafana gore sana nasıl uygunsa 20tl nin senin için cok fazla farkı yoksa

Nerede ucuza bulursan oradan alabilirsin.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/[email protected] || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım!...
    19 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM LÜTFEN.
    6 yıl önce açıldı
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkurler arkadaslar yardımınız için performan olarak sınıf gecer ve gelecege dönüktür umarım bu anakart
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.