Şimdi Ara

ACİL ACİL ACİL PEUGEOT YAZILIM CHİP BEYİN USTASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar lütfen sadece işi bilen ustalar yardım etsin cinnet geçirmek üzereyim!!!

yaklaşık 3 ay önce izmirden 2006 model pug 307 1.6 hdi 110 hp araç aldım ANKARADAYIM

aracı almaya akrabam gitti yetkili servis halil öztürk de expertiz yapıldı 250 tl civarı

araç güya tertemiz çıkmış sadece balatalar zayıf demişler allah'ın cezaları!!!

neyse araç geldi bindim bu araçta sıkıntı var dedim; çünki modelinden beygirine birebir aynısı vardı

daha önce baya kullandım

araç sanki turbosuz sadece tork gücüyle gidiyor gibiydi heralde baskı balata dedim ve bismillah deyip sanayinin yolunu tuttum

sözüm ona expertizde tertemiz çıkan araçta debriyaj baskı balata diskler değişti

ama aracın debriyajı taş gibi neredeyse iki ayağımı kullanacam vites değişmek için.ustaya sordum peug sert olur dedi debriyaj.

sonra aracı aldım sürdüm araç yine gitmiyor ustaya bu araba çekmiyor dedim pompacıya yönlendirdi enjektörler bitik şakır şakır ötüyor dedi ve

revizyona girdi aracı aldım yine gitmiyor dedim birdaha baktılar ve turbo parçalanmış devrede bile değilmiş ve sıfır turbo ile değiştirdim yine aldım yine

eski peugeot gibi gitmiyor eskisinde esp ışığı sönmezdi basınca yapıştırırdı bunda o ivmelenme yok sanayide gitmediğim yer kalmadı ustalar seninki

psikolojik demeye başladılar hepsine bastık küfürü anlmıyosanız konuşmayın

BUARADA DYNOYA SOKTUM 82 HP ÇIKTI

sonra beyinciye gittim söktü bu daha önce tamir görmüş dedi yetkili peug servise git yazılım güncelle dediler abc peugeot a gittim zaten güncel dediler

sonra yazılım attırayım dedim MG REMAPS TA YAZILIM ATILDI GÜYA 135 -140 HP OLACAKTI

HEMEN DYNOYA SOKTUM 102 HP ÇIKTI MG REMAPSA GERİ GELDİM BİRLİKTE TESTE ÇIKTIK EVET BU ARABA ŞUAN UÇMALI AMA GİTMİYOR DEDİ

TURBOCUYA GİTTİK BASINÇ DÜŞÜK DEDİ

TEKRAR TURBOCUYA GİTTİM N75 VALFİ DEĞİŞTİ + HAVA AKIŞMETRE DEĞİŞTİ YİNE DYNOYA SOKTUM 102 HP ÇIKTI ARABAYI YAKMAK ÜZEREYİM

LÜTFEN ACİL YARDIM ETSİN BİLENLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremank06 -- 2 Ekim 2015; 1:22:37 >

• Konu hakkında bilgim yok ama sadece tavsiye için yazdım.Bence arabayı sat kurtul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar da harcasan o araba içine hiç sinmeyecek.En az zarar edeceğin şekilde sat gitsin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.