Şimdi Ara

Acil 5-10 TL'lik kitap tavsiyesi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam hepsiburada'dan bir ürün alacaktı 68 tl civarı etti 75 tl ve üzerine taksit yapılıyor sende bir kitap al dedi öylelik acil 5-10 TL'lik bir kitap söyleyebilir misiniz

• Glenn Meade Romanov Komplosu yeni çevrildi ön siparişte 18 lira almışken onu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Glenn Meade Romanov Komplosu yeni çevrildi ön siparişte 18 lira almışken onu al.

Hocam fiyat çok iyide biraz tuzlu oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLGa©I

quote:

Glenn Meade Romanov Komplosu yeni çevrildi ön siparişte 18 lira almışken onu al.

Hocam fiyat çok iyide biraz tuzlu oluyo

Glenn Meade'in diğer kitaplarının fiyatlara bak ve ondan sonra karar ver.Yeni kitap olmasına rağmen onlardan ucuz sağlam yazardır Glenn Meade 3-5 fazla ver zaten taksit yaptıracaksın dostum kargo da vermeyeceksin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 9 Ocak 2013; 17:58:40 >
  • Eğer okumadıysan Şah Mat'ta %40 indirim var. 14,90 TL. Ben 3 TL'lik puanlarım yüklenince alacağım ay sonunda. Tavsiye ediyorlar. ya da Alamut: Fedailerin Kalesi (%25 indirim 15 TL) veya Sultanı Öldürmek (%30 indirim 14 TL).

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=1501719&Productid=ksonsuz44334
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=1501750&Productid=kbbkoridor88970
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=1501764&Productid=keverest10135

• Hocam Romanov Komplosu'na bakıyordum yukarıda 15 TL ve üzeri kitap alışverişinizde kargo bedava yazıyordu Yalnız garip bir durum var o kitap ön sipariş babamın alacağı ürün 59 tl.Babamın ürününe kargo ödeyip benim kitaba ödemiyor muyuz kafam karıştı iyice
  • Bu arada Suç ve Ceza'nın hangi yayınını tavsiye edersiniz hepsiburada'dan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece kitap alırsan 15 TL ve üzeri kargo bedava. Tabii alacağın ürünlerde de kargo ücreti nedir bilmiyorum ama sadece kitap alırsan kargo bedava olur. Diğerleriyle birlikte sepette kitap olursa kargo ücretini ödersin malesef.
  • quote:

Hocam Romanov Komplosu'na bakıyordum yukarıda 15 TL ve üzeri kitap alışverişinizde kargo bedava yazıyordu Yalnız garip bir durum var o kitap ön sipariş babamın alacağı ürün 59 tl.Babamın ürününe kargo ödeyip benim kitaba ödemiyor muyuz kafam karıştı iyice

Yok hani kargo masrafın da yok zaten 3-5 liraya takılma anlamında dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: antares079

Sadece kitap alırsan 15 TL ve üzeri kargo bedava. Tabii alacağın ürünlerde de kargo ücreti nedir bilmiyorum ama sadece kitap alırsan kargo bedava olur. Diğerleriyle birlikte sepette kitap olursa kargo ücretini ödersin malesef.

Yanlışın var dostum 1 bedava ürün varsa tüm sepette jargo bedava oluyor diye biliyorum.

• Hocam maksim gorki - ana nasıl ve hangi yayını iyi?Bu arada kargo parası ve seçenekler geliyor orda
  • quote:

Hocam maksim gorki - ana nasıl ve hangi yayını iyi?Bu arada kargo parası ve seçenekler geliyor orda

15 Liralık eklediğinde de mi ücretsiz seçenek çıkmıyor? Gorki hakkında fikrim yok.

• Kürk Mantolu Madonna
  • quote:

quote:

Sadece kitap alırsan 15 TL ve üzeri kargo bedava. Tabii alacağın ürünlerde de kargo ücreti nedir bilmiyorum ama sadece kitap alırsan kargo bedava olur. Diğerleriyle birlikte sepette kitap olursa kargo ücretini ödersin malesef.

Yanlışın var dostum 1 bedava ürün varsa tüm sepette jargo bedava oluyor diye biliyorum.

Diğer ürünlerin kargo durumunu bilmediğimi belirttim zaten. Tabii diğer ürünlerde de kargo bedava ürün var ise kargo ücreti ödemez. ama sepetindeki ürünlerden bir tanesi için bile kargo ücreti var ise kargo ücretini öder. Yalnız kargo ücretine takılma zaten baban diğerleri için varsa kargo ücreti ödeyeceğinden sorun olmaz.

• Kafka -Dönüşüm 6.40
    Uçurtma Avcısı-Khaled Hosseini 7.96 tl hepsiburada'da.Okumanı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Diğer ürünlerin kargo durumunu bilmediğimi belirttim zaten. Tabii diğer ürünlerde de kargo bedava ürün var ise kargo ücreti ödemez. ama sepetindeki ürünlerden bir tanesi için bile kargo ücreti var ise kargo ücretini öder. Yalnız kargo ücretine takılma zaten baban diğerleri için varsa kargo ücreti ödeyeceğinden sorun olmaz.

Babam zaten 75 tl'de taksit olduğu için 75 tl'ye tamamlıyayım dedi.

• quote:

quote:

Hocam maksim gorki - ana nasıl ve hangi yayını iyi?Bu arada kargo parası ve seçenekler geliyor orda

15 Liralık eklediğinde de mi ücretsiz seçenek çıkmıyor? Gorki hakkında fikrim yok.

Hocam @antares079'un dediği doğru.Ben size başka bir şey sorcam.Mesela babamın alacağı ürünle birlikte Romanov Komplosu'nu sepete attım ordan kargoyu seçtik.Yalnız Romanov Komplosu ön sipariş yani ne zaman gelecek tam bilmiyorumda babamın ürünü ondan daha önce gelir.İkisi ayrı kargolarla falan mı gelcek nasıl olcak yani ikisine ayrı kargo parası ödemiyelimde sonra babamdan azar işitirim

• quote:

quote:

quote:

Hocam @antares079'un dediği doğru.Ben size başka bir şey sorcam.Mesela babamın alacağı ürünle birlikte Romanov Komplosu'nu sepete attım ordan kargoyu seçtik.Yalnız Romanov Komplosu ön sipariş yani ne zaman gelecek tam bilmiyorumda babamın ürünü ondan daha önce gelir.İkisi ayrı kargolarla falan mı gelcek nasıl olcak yani ikisine ayrı kargo parası ödemiyelimde sonra babamdan azar işitirim

Tek sepet olduğundan tek kargo ödersin kısmi teslimat diye geçiyor ayrı ücret almıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tek sepet olduğundan tek kargo ödersin kısmi teslimat diye geçiyor ayrı ücret almıyorlar.

Peki kargo ayrı ayrı mı geliyor?Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama önceden bilmem daha iyi olur

• Ayrı ayrı gelir kısmi tealimatta ama normalde temin uzadığında kısmi teslimat seçeneği çıkar,ön sipariş durumunda ne olur emin değilim sonuçta temin tarihini bilerek sipariş veriyorsun belki de kitabın teslimat tarihi gelince kargolayacaklar.Onu facebook ya da twitter'dan sor hepsiburadaya ona göre al.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.