Şimdi Ara

ACİL!!! 256x4 mü yoksa 512x2 mi???!!! dual-ddr!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba... ben de şu an 256*2 ddr400 kingston 512 MB RAM VAR. DUAL-DDR OLARAK KULLANIYORUM... 1 gb ram yapmak istiyorum şimdi de... sorularım sunlar!!!

1)acaba elimdekileri satip 512*2 mi yapiyim yoksa 256*4 mü, ne fark yaratir? ciddi bi fark var mi?

2)dual olmasi için 4 tane ayni ramdan mi olmasi gerekir... yani bi tane daha kingston 2*256 daha eklesem çalışır mı?
    "http://www.kingston.com/literature/MKF_365_14VR.pdf" adresine bakarsanız 7 ayri kingston 512 mb ram modeli oldugunu göreceksiniz... model farkli olunca sorun yaşanır mı!!! yani model illa önemli mi!!!

3)512*2 yapinca 25dolar+kdv fiyat farki oluyo. vermeye değer mi sizce? 256*4 yapinca o para elimde kalıyo... ayrica bir daha ram upgrade'i yapmicam bundan sonra yani boş ram slot'u kalsa da kalmasa da önemli değil...

4)ramlari takinca bios'tan ayar yapmama gerek var mi? yoksa kafama göre slotlara takinca ramleri dual olarak tanir mi?

simdiden teşekkürler!!!

• bana göre anakartında ne kadar ram slotu var bilmiyorum ama 2*512
  • 2*512 hem yukseltmek istediginde diger ramlerinle vedalasmak zorunda kalmazsın..herlde 4 slotun var guzel..
    bence 2*512

• elindekilerini ilerde elden çıkartamazsın.bu sebeble; tasarruf yapayım derken küllün zarar etme.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.