Şimdi Ara

Acil.. 2.El Alınabilecek en mantıklı araba (kendi bütçeme göre)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, en kısa zamanda 65-70 bin arası ikinci el araç almayı düşünüyorum.
    -Hatchback olması tercihimdir.
    -Öğrenciyim bu yüzden dizel,lpg olması gerek
    -Satma ihtimalim var 1-2 sene içerisinde dolayısıyla kolay satışa gelmesi iyi olur.
    -fazla sanayiye gitmeyecek sorun sıkıntı çıkarıp durmayacak bi araba olmalı
    -otomatik vites olması şart çünkü normal vitese katlanamam.
    -km olarak 150binden sonraki araçları çok uygun denk gelmesi durumunda değerlendiririm.

şartlar bunlar. şimdi kime sorsam baska bir şey söyledi. bi arkadasım bmw audi al 2008 model bile olsa dedi.. bi arkadasım onlar cok masraf cıkarır dedi. kafam karıştı.
    Açıkcası gidip 2011 model peugeot veya fiat falan almak istemiyorum. 2008-2009 model bmw 116i ler nasıldır? golf ve pololarda da belki 2010 poloları düşünebilirim. bir de fiesta ve focuslar var. siz ne önerirsiniz bu işten anlayan tecrübe edinmiş arkadaslar ?

• BMW almalısın. Öğrenci adamsın, karı kız kaldırırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 16 Aralık 2019; 11:24:26 >
  • Vay be konuyu ben actim sandim ayni para araliginda araba ariyorum da opel astra j kasa bakiyorum ben yada leon gibi birsey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Hahahah hocam pek işim olmayacak öyle şeylerle. okula gidip gelmek için kullanmayacağım bir de. Tip olarak bmw ler aşırı hoşuma gidiyor ama işte pek güzel yorumlar okumadım hakkında. araç sıkıntılı diyenler var.
  • s0kup kullanıcısına yanıt
    aynı arabalara bakmayalım da kısmetimiz kapanmasın hocam bmw 116 lara bakıyordum cok sıkıntılı oldugunu söylediler. 2012 pololar var pazarlıkla çekerim belki fiyatını diyorum. opellere hiç bakmadım. ford focus ford fiesta diyor annemler ama bilmiyorum hani anlamıyorum pek arabadan. arkadaslarım da corolla falan bak yaris bak diyor toyotalar sağlam diyor.
  • Swift bakın.

Tipi gence gider. Sorunsuz. Benzinli ama dizel kadar yakar en önemlisi çok daha yeni ve düşük km'lik olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 4 al bütçen hem otomatik hem lpg ya da dizele çok az

Not:"manuele katlanamam" sesli güldüm Allah razı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lancia Delta 1.6 Dizel otomatik 2011-2013 o fiyatlara bulursun.

ciks arabadır. cam tavan, sunroof, deri koltuk vb. ne ararsan var.
  • max0007 M kullanıcısına yanıt
    hocam tip olarak değişik güzel sayılabilir belki ama çok sorun okudum o araçla ilgili. üretimden kalkmış zaten. pek 2. el satışa geleceğini de düşünmüyorum. Fiesta düşünüyorum şuan nasıl sizce
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    ahahah ama öyle ya çok yorucu geliyor bana manuel clioları bilmiyorum da. megan 3 ler nasıl? fiesta düşünüyorum şuan bilginiz var mı
  • JuliAddict kullanıcısına yanıt
    tercih meselesi. ben fiestayı kasa olarak beğenmem.

senin için ''2.el'' öncelikse bu durumda benim tercihim toyota corolla hatchback veya auris olurdu. uykunda bile satarsın temiz otomatiklerini. :))
  • Scirocco al

• Sorunsuz diyince japon.Türkiye'de de en iyi piyasası olan b japon Yaris.1.33 vvti motorlu Cvt şanzımanlı yarisin sorun çıkartması için arabanın icinden geçmen lazım

Edit:Ayrıca BMW,Mercedes al diyen arkadaşlarına bakma kardeşim sen.Araba almak lafta kolay ama o arabayı almaktan ziyade yürütmek zordur.Aylık cebine giren paraya göre premiuma kaçabilirsin ama hesap yapacak durumdaysa hiç bulaşma.Al bir japon keyfine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 17 Aralık 2019; 1:3:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuliAddict

ahahah ama öyle ya çok yorucu geliyor bana manuel clioları bilmiyorum da. megan 3 ler nasıl? fiesta düşünüyorum şuan bilginiz var mı
    Sanayiyedüşmüyüm dersen ki öğrencisin iyi öperler ondan manuel dedim o zaman tam otomatik ya da cvtli bir makina al bu arada abartmayın manuel hiç yormuyo beni bi de fazla masraf kaygısı olmaması mutlu ediyi beni devir ekonomi devri

• A3 hatchback tek kapı alabilirsin 1.6 hitler motor otomatik. Hem lpg'ye tam uyumlu hem sorunsuz bir motor. biraz az gider ama onun dışında bir sıkıntısı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.